Svaka čast!

Mali oglasnik velikog Šarića: 'Nisam medicinar, policija ili statičar, ali...'

Stand-up komičar iz Zagreba došao je na ideju koju će, čini se, mnogi iskoristiti u trenucima kad im poslovi propadaju, pa o prihodu mogu samo sanjati.

Stand-up komičar iz Zagreba došao je na ideju koju će, čini se, mnogi iskoristiti u trenucima kad im poslovi propadaju, pa o prihodu mogu samo sanjati.

Velikodušna ponuda u doba svjetske krize, došla je od komičara Ivana Šarića. "Mali oglasnik, velikog Šarića" nazvao je svoju inicijativu kojom želi pomoći onima iz realnog sektora koje je kriza prve pokosila.

"Ako imate obrt ili firmu koja diše na škrge u ova vremena, javite se da napravim besplatan promo za vaš biznis na svom Instagramu. Bilo da ste OPG, dizajner, craft pivovara, fast food", pozvao je sve zainteresirane da mu upit pošalju na e-mail.

Ovaj stand-up komičar odlučio je staviti na raspolaganje ono što ima - svoj publicitet - svima koji su se zbog karantene i strogih mjera izolacije direktno našli u problemu.

'Imam dobre ljude koji me prate'

Ta je njegova objava izazvala brojne pozitivne reakcije, a u komentarima su mu se u vrlo kratko vrijeme javili i oni kojima je takva pomoć potrebna.

"Nisam medicinski djelatnik pa da sam na prvoj fronti, nisam policija da održavam red, nisam statičar... Ali imam dobre ljude koji me prate, možda netko od njih zatreba baš vaš proizvod ili uslugu. Pošaljite kratki opis i link na vaš webshop na mail gore. Možete snimiti i video, 15 sekundi koliko traje story je vaše..", pozvao je Šarić.

Pročitajte i:

Linker
30. travanj 2024 05:55