OMILJENI KOMAD

Dugo je za njih štedjela, ali su se stvarno isplatile: Voditeljica ove cipele nosi 23 godine

Korana Gvozdić otkrila je da će svoje maturalne cipele nositi i na maturi svog sina Olivera kojeg podiže s komičarem Ivanom Šarićem.

Nedavno se u njima pojavila na predstavljanju novog proizvoda kozmetičke linije Vichy u Zagrebu, a sad je priznala da je svoje omiljene sandale nabavila prije pune 23 godine. Zagrebačka voditeljica Korana Gvozdić oduševila je priznanjem da je svoje omiljene cipele kupila za maturalnu večeru, a otada ih u specijalnim prilikama redovito nosi.

image

Korana Gvozdić

INSTAGRAM

"Priča iza cipela. Google kaže da stvari postaju ‘vintage’ nakon 20 godina. Ove sandale kupila sam za svoju maturalnu večeru prije skoro 23 godine, te ih i danas smatram jednima od najudobnijih, najdražih i najposebnijih cipela koje sam si priuštila", napisala je Korana Gvozdić.

image

Korana Gvozdić spremna za maturalnu proslavu

INSTAGRAM

Opisala je i kako ih mjesecima gledala u izlogu trgovine i za njih skupljala novac, a tada joj nije bilo niti na kraj pameti da će ih toliko dugo nositi. "Fendi još uvijek i dan-danas radi gotovo identičnu metalnu petu za neke svoje modele cipela, što znači da nakon svih tih godina ipak nismo ispali iz mode", napisala je Korana Gvozdić u objavi uz svoju fotografiju s maturalne večere.

image

Korana Gvozdić

JOHN PAVLISH I MATEJ JURčEVIć

Bilo je to davno prije nego što je upoznala svog životnog partnera, komičara Ivana Šarića s kojim podiže dvogodišnjeg sinčića Olivera, a pola u šali, pola ozbiljno je dodala kako će u istim cipelama otići i na njegovu maturalnu proslavu.

image

Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom Oliverom u šetnji Zagrebom

JOSIP MOLER CROPIX

Oliver je ove godine krenuo u vrtić, a taj važan događaj na svoj je način opisao Ivan Šarić. "Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi. Teška tuga. Sat vremena kasnije došli po njega, frajer nije ni trepnuo kad nas je vidio... Mama u još većoj drami!", napisao je Ivan u objavi uz fotografiju na kojoj mu je Korana naslonjena na rame.

image

Obiteljska sreća Korane Gvozdić

INSTAGRAM/KORANA GVOZDIć
Linker
22. travanj 2024 15:59