odlazak u windsor

Uspješno se oporavlja: Nakon dva tjedna bolnice, princeza od Walesa puštena je kući

Kate Middleton je nakon tajanstvenog zahvata na abdomenu, puštena iz privatne londonske klinike što su i potvrdili iz Buckinghamske palače.

Nestrpljivo iščekivana objava Kensingtonske palače o oporavku Catherine, princeze od Walesa, razgalila je njene sugrađane. Nakon gotovo dvotjednog boravka u privatnoj, londonskoj bolnici zbog zahvata na abdomenu, Kate je puštena kući. Sve je prošlo kako treba, omiljena članica kraljevske obitelji dobro se osjeća i oporavak će nastaviti uz najmilije, kći Charlotte, sinove Georgea i Louisa te supruga, princa Williama.

U bolnicu je Kate zaprimljena 16. siječnja i operirana, a palača je 29. siječnja izvijestila kako dobro napreduje i da će oporavak nastaviti od kuće.

"Princeza od Walesa vratila se kući u Windsor kako bi nastavila oporavak od operacije koji odlično napreduje. Princ i princeza žele izraziti veliku zahvalnost cijelom timu Londonske klinike, posebno predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili. Obitelj Wales zahvalna je na dobrim željama koje stižu iz cijelog svijeta", stoji u priopćenju. Još ranije su najavili kako će se Kate Middleton u javnost vratiti tek oko Uskrsa, točnije krajem ožujka.

image

Sa suprugom Williamom na prošlogodišnjem javnom gala događanju u Londonu

BEN STEVENS/SHUTTERSTOCK

U londonskoj privatnoj klinici i dalje je ostao kralj Charles III. koji se dobro oprovlja od planiranog operativnog zahvata na prostati, kojem je podvrgnut prošlog vikenda. Iako se nagađalo kako će izaći iz bolnice već nakon dva dana, odlučio je produžiti svoj boravak. Kraljica Camilla već ga je posjetila nekoliko puta u bolnici.

Linker
21. travanj 2024 18:56