Princ Albert II i princeza Charlene u srpnju na 74. monegaškom balu Crvenog križa

 CRY-OLIVIER HUITEL./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA
Charlene od Monaka

"Tužna princeza" javnosti poručila da je sretna: "Dosta mi je slušanja ‘netočnih‘ tračeva"

Princeza Charlene od Monaka otvoreno je progovorila o svom braku s princom Albertom te je opovrgnula glasine da je nesretna.

Princeza Charlene od Monaka otvoreno je progovorila o svom braku s princom Albertom te je opovrgnula glasine da je nesretna.

U najnovijem intervjuu, princeza od Monaka, Charlene istaknula je da joj je dosta slušanja netočnih tračeva o svom braku sa 65-godišnjim princom Albertom, te ih je opisala kao zamorne. Glasine o njezinoj nesreći i "lažnom braku" proizašle su iz pisanja francuskih i njemačkih medija koji su tvrdili da njihov brak farsa te da ona živi u Švicarskoj.

Princeza Charlene koja se upravo vratila iz rodne Južne Afrike gdje je bila u posjetu svojoj obitelji poručila je da je sretna i zadovoljna u braku s princem s kojim ima osmogodišnje blizance, Jacquesa i Gabrielle. Inzistirala je da nema nikakvih problema u braku te poručila da ne zna odakle te glasine dolaze. Naime, špekulacije su počele dodatno rasti ovo ljeto nakon što je princeza izbrisala svoj Instagram profil, a kao razlog za to sada je navela da ga je uklonila kako bi svojoj djeci pružila što veću privatnost od javnosti i medija.

image

Princ Albert II. i princeza Charlene s djecom, princom Jacques i princezom Gabriellom u lipnju ove godine

CRY-OLIVIER HUITEL./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Charlene je provela deset mjeseci daleko od svog supruga i to nakon što je otišla u na putovanje u Južnu Afriku koje je trebalo potrajati samo mjesec dana, no zbog njene se bolesti odužilo. Naime, kao razlog njezinog produljenog boravka u rodnoj zemlji navela je probleme s ušima zbog kojih nije mogla letjeti, tako da u Monaku nije bila snimljena kroz čitavu 2021. godinu. Nedugo nakon povratka iz Južne Afrike princeza je otišla na liječenje u Švicarsku zbog čega je ponovo bila odsutna iz Monaka što je dodatno potpirilo glasine o njenoj nesreći.

Za magazin People, princ Albert tada je rekao da je princeza shvatila da je loše te da je preopterećena i da ne može obavljati svoje kraljevske dužnosti. "Bila je preopterećena, nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito pa čak ni s obiteljskim životom", rekao je princ. Dodao je da je odluku o njezinom liječenju donio s njezinom obitelji. "Razgovarali smo s njezinom braćom i šogoricom. Već je donijela odluku da će se ići liječiti. Samo smo htjeli da ona to potvrdi ispred nas, ona je htjela ovo", naveo je Albert. Dodao je da je znala da je najbolja stvar za nju da odmara i da ima pravu medicinsku skrb, ali je i znala da to nije bilo moguće u Monaku. "Zbog privatnosti to nije bilo moguće u Monaku i to je bilo potrebno obaviti izvan njega", objasnio je princ.

Glasine o lošem braku su već započele su još 2011. godine, kada su je francuski mediji nazivali "odbjeglom nevjestom", što je ona kasnije opovrgnula. Princeza koja se vratila službenim dužnostima u ponedjeljak navečer je bila u posjetu "Monegasque Seniors Association" gdje izgledala sretno te plesala s uzvanicima od kojih je dobila buket cvijeća.

Linker
26. travanj 2024 21:49