Princeza Charlene sa suprugom, Albertom II. na ovogodišnjoj proslavi nacionalnog dana Monaca

 SHUTTERSTOCK
Zajedno s djecom

Ovo je najbolja do sada! Princeza Charlene i princ Albert oduševili božićnom čestitkom

Pozornost su i ovaj put privukli devetogodišnji blizanci, Jacques i Gabriella, dječak je bio u smokingu poput tate dok je djevojčica nosila baršun kao njena mama.

Pozornost su i ovaj put privukli devetogodišnji blizanci, Jacques i Gabriella, dječak je bio u smokingu poput tate dok je djevojčica nosila baršun kao njena mama.

Snimanje božićne čestitke poseban je događaj u obitelji monegaškog kneza Alberta II. i supruge Charlene. Prekrasna princeza profinjenom elegancijom i diskretnim izborom nakita iz godine u godinu izaziva divljenje sugrađana i fanova diljem svijeta, no ovaj put svu pozornost privukli su devetogodišnji blizanci Jacques i Gabriella. Mali nasljednik uskladio je svečanu odjeću s ocem: dječak je ponosno odjenuo smoking, manju kopiju tatinog, samo što je Jacques izabrao (božićno) zelenu leptir mašnu za razliku od crvene koju ima njegov otac.

Princeza Charlene ovaj put je izabrala kreaciju od baršuna otkrivenih ramena u toploj, smeđoj boji koja se na naborima prelijeva u nijansi starog zlata. Samo njoj svojstvenu eleganciju koja ostavlja bez riječi, poentirala je dijamantnim, visećim naušnicama i pripadajućom narukvicom.

Budući da Charlene na raspolaganju ima trezor s nakitom obitelji Grimaldi (koju je davne 1297. godine osnovao prinčev predak, Francesco Grimaldi), ovogodišnju kombinaciju za božićno čestitku mogla je upotpuniti i dijamantnom ogrlicom, no time bi prekršila pravilo kojeg se uvijek pridržava: manje je više, pogotovo kad se radi o draguljima. Sklonost modnom minimalizmu prenijela je i na kćer Gabriellu. Djevojčica pozira u tamnoljubičastoj, svečanoj haljini od baršuna s volanima na rukavima, a jedini ukras njezina je sjajna, svijetla kosa i crne Mary Jane cipelice posute "točkicama" od štrasa. Poseban obiteljski trenutak ovjekovječio je Éric Mathon (božićni obiteljski portret snimio je i prošle godine).

Preslatke blizance sugrađani obožavaju, no njihova je najveća podrška polusestra Jazmin Grace Grimaldi. Starija kći princa Alberta je blizancima 10. prosinca među prvima čestitala rođendan objavom na svom profilu na Instagramu. Dječak pozira u maloj, vojnoj odori grleći sestru odjevenu u kompletu slične, modre boje s preslatkom kapom koja podsjeća na beretku.

Američka glumica dodala je u objavi: "Sretan 9. rođendan mom bratu Jacquesu i mojoj sestri Gabrielli! " Jazmin je također podijelila mnoštvo prelijepih fotografija mališana ne krijući koliko ih voli. Njihov stariji polubrat, Alexandre Grimaldi, nije se javno oglasio povodom rođendana blizanaca.

Linker
27. travanj 2024 09:34