ANGELA WEISS AFP
Velika navala

Srušili Netflix! Frustrirani fanovi ne mogu vidjeti dokumentarac Harry i Meghan

Nezadovoljni i nestrpljivi gledatelji zatrpali su društvene mreže, neki kažu da nisu mogli in početi gledati dokumentarac, jer se epizoda nije mogla učitati.

Nezadovoljni i nestrpljivi gledatelji zatrpali su društvene mreže, neki kažu da nisu mogli in početi gledati dokumentarac, jer se epizoda nije mogla učitati.

Dokumentarna serija "Harry & Meghan", nehotice je razljutila mnogo više ljudi nego što se prvo očekivalo. Naime u četvrtak 8. prosinca u rano jutro srušila se streaming platforma Netflix, na kojoj se prva epizoda dugoiščekivanog dokumentarca počela prikazivati u osam ujutro po Londonskom vremenu.

Nezadovoljni i nestrpljivi gledatelji zatrpali su društvene mreže, neki kažu da nisu mogli i početi gledati dokumentarac, jer se epizoda nije mogla ni učitati.

Ovo je definitivno jedan od najiščekivanijih programa u kojem su princ Harry i Meghan Markle obećali dati insajderski uvid u svoju vezu. Službeno osoblje Buckinghamske palače vjerojatno se također priključilo brojnim obožavateljima diljem svijeta, koji su se ulogirali na Netflix kako bi pogledali što Sussexi imaju reći o navodnim rasističkim ispadima unutar kraljevske obitelji i navodnom maltretiranju osoblja.

Par je u svom dokumentarcu govorio o tome kako su se upoznali, zaručili, ali princ je svoju situaciju usporedio s onom svoje pokojne majke princeze Diane.

Ne čudi stoga toliki interes gledatelja diljem svijeta, koji su isto tako iskazali negodovanje zbog nemogućnosti da vide "Harry & Meghan".

Linker
26. travanj 2024 08:57