toliko je dobra

Samo ona to može: kraljica Letizia na Pantovčaku u senzacionalnoj haljinu koju smo već vidjeli

Na besprijekoran stil kraljice Letizie već smo navikli, no, njezina posljednja navika ‘recikliranja‘ odnosno ponavljanja modnih kombinacija potpuno nas je oduševila. Kraljica sa stilom za svečanu večeru na Pantovčaku koju su u čast španjolskog kraljevskog para priredili predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović, odabrala je tamnoplavu haljinu midi dužine s opuštenim ovratnikom koji je otkrio jedno rame. Posebno je upečatljiv detalj lanac koji se poput ogrlice spušta preko ramena.

Letizia je za ovu prigodu izabrala jednostavnu frizuru i make up koji je naglasio njezine oči te oversize naušnice koje su savršeno nadopunile minimalistički kroj haljine. Uz nepogrešiv stil, Letizia je poznata po tome što gotovo uvijek bira španjolske modne brandove, a izrazito je vješta u kombiniranju high street komada i visoke mode. No, u posljednje vrijeme španjolska kraljica bira imena koji promiču održivost te ide i korak dalje pa čak i u svečanim prigodama jedan komad nosi više puta. Tako je plavu haljinu koja nas je oduševila već nosila u Madridu proteklog ljeta.

image

Sanja Musić Milanović s kraljicom Letiziom razgovarala o problemu pretilosti kod djece

HINA/ POOL/ LANA SLIVAR DOMINIC/ CROPIX HINA/POOL/CROPIX
image
HINA/ POOL/ LANA SLIVAR DOMINIC/ CROPIX HINA/POOL/CROPIX

No, to nije sve, za prvo pojavljivanje tijekom ovog posjeta Zagrebu izabrala je tamno zelenu haljinu A kroja koju je nosila prošlog proljeća u Londonu na misi u čast princa Philipa. Letizia i svaku modnu ‘reciklažu‘ nosi uvijek drugačije i sa stilom i ništa ne prepušta slučaju.

image
GORAN MEHKEK CROPIX

Hrvatska je prva dama Sanja Musić Milanović za svečanu večeru odabrala hrvatski dizajn s potpisom Hippy Garden, elegantnu kombinaciju suknje od tila u više slojeva u crnim i sivim tonovima i crne košulje. Od nakita je izabrala upečatljivu lanac-ogrlicu u tri niza, a kosu skupila u opuštenu pundžu kao i tijekom popodnevnog druženja.

image

Sanja Musić Milanović odabrala je poznati hrvatski modni brand za svečanu večeru

HINA/ POOL/ LANA SLIVAR DOMINIC/ CROPIX HINA/POOL/CROPIX

Hrvatsku i Španjolsku vežu duge povijesne, kulturne, pomorske veze i pripadnost mediteranskom krugu, o čemu su na svečanoj večeri razgovarali predsjednik Zoran Milanović i kralj Filip VI. pri čemu su posebno pozdravili suradnju u znanosti i energetici.
Posjet španjolskog kraljevskog para obilježava 30 godina uspostave diplomatskih odnosa dviju zemalja, a ovo im je prvi službeni posjet Hrvatskoj.

image

Svečana večera u Uredu Predsjednika na Pantovčaku

HINA/ POOL/ LANA SLIVAR DOMINIC/ CROPIX HINA/POOL/CROPIX

Kraljica Letizia, danas omiljena u Španjolskoj, prije udaje za španjolskog kralja bila je uspješna novinarka i televizijska voditeljica u informativnom programu. Budućeg supruga upoznala je na novinarskom zadatku 2002. godine. a par se vjenčao u svibnju 2004. godine.

image

Kraljevski par u srpnju u Madridu

ANGEL NAVAL MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANGEL NAVAL MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kraljica Letizia voli više puta nositi iste modne kombinacije

ANGEL NAVAL MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANGEL NAVAL MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prije povratka u Španjolsku, kraljevski par očekuje protokolarne obaveze tijekom četvrtka, a kraljica Letizia i prva dama će se susresti na ručku. Bit će to još jedna prilika za modni dvoboj

Linker
18. travanj 2024 16:01