Charlene od Monaca

Najtužnija princeza provest će rođendan svojih blizanaca sama u bolnici, iako još nitko ne zna zašto

Njezin suprug, knez Albert tvrdi da nemaju problema u braku i da je otišla u neimenovanu ustanovu zbog iscrpljenosti, kako bi se oporavila i vratila se dužnostima koje je imala prije odlaska u domovinu, no njezin izgled i izraz lica na rubu suza pobuđuju sumnju u tu priču

Samo dan, dva nakon što se poslije osmomjesečne odvojenosti od supruga, monegaškog kneza Alberta (63), i šestogodišnjih blizanaca Jacquesa i Gabrielle, vratila u Monaco iz Afrike, iz koje zbog infekcije dišnih puteva i komplikacija sa sinusima nije mogla letjeti avionom, princeza Charlene (43) ponovno je završila u bolnici, neimenovanoj ustanovi u Švicarskoj sa čime se, navodno, i ona složila premda njezine izjave nema.

Podsjetimo, prošlog mjeseca njezin suprug objavio je da će Charlene ostati u "ustanovi za liječenje najmanje nekoliko tjedana", ne pojasnivši o čemu je riječ. Njegov ton pomalo podsjeća na ukaze okrunjenih glava iz prošlosti o nepoćudnim članovima kraljevskih obitelji nenadano smještenih u samostane ili u sanatorije zatvorenog tipa, zbog tko zna kojih razloga.

image

Princ Jacques i princeza Gabriella željeli bi uskoro vidjeti majku.

CRY-HUITEL/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Je li princeza Charlene jedini i najveći problem na dvoru u Monte Carlu i od čega se zapravo liječi?

Zato ne iznenađuje što je prinčeva štura izjava izazvala sumnjičavo podizanje obrva diljem svijeta, tim više što je njezin neimenovani prijatelj medijima otkrio da ju je njezin dugi boravak u Južnoj Africi umalo stajao života. Iako je njezino prijašnje izbivanje potaknulo nagađanja da je zapravo bježala od muža, Albert tvrdi da nisu u pitanju nikakve bračne nesuglasice, nego se njena bolest zakomplicirala i da je u dogovoru s njim i svojom braćom sada otišla na dulje liječenje kako bi se potpuno oporavila. Naime, zbog teške infekciju uha, nosa i grla te nekoliko operativnih zahvata, više od šest mjeseci nije mogla gutati krutu hranu pa je drastično smršavjela.

image

Monegaški knez je djecu sam vodio na božićni sajam.

PASCAL LE SEGRETAIN GETTY IMAGES

Čitajte i: Umalo je umrla u Južnoj Africi: Priča prijatelja o sudbini najtužnije princeze zabrinula svijet, ali ne i dvor

Blizanci se nadaju da će mamu vidjeti 10. prosinca, kada slave sedmi rođendan.Bili su odvojeni od nje gotovo deset mjeseci, a dva posjeta Južnoj Africi s ocem kako bi je vidjeli nisu dovoljna da utaže potrebu za njenim zagrljajem. A kad je po povratku u Monaco opet nestala, mališani su držali svoje crteže s porukama ljubavi mami, vjerujući se da će ih nekako vidjeti na fotografijama. Njihov se rođendan bliži, a mame nema.

image

Princeza Charlene sa suprugom i svojim blizancima nakon povratka iz Afrike.

INSTAGRAM/DDP USA/PROFIMEDIA
Linker
12. travanj 2024 02:57