U Monte Carlu

Kakva majka, takav sin: Princeza Charlene i 9-godišnji princ privlačili poglede usklađenim kreacijama

Monegaška princeza s obitelji je bila počasna gošća turnira Rolex Monte-Carlo 2024. iz serije ATP Masters 1000.

Monegaška princeza Charlene bivša je sportašica i članica južnoafričkog olimpijskog plivačkog tima čije je boje branila, a otkako se preselila u Monte Carlo ne propušta niti jednu priliku da pozdravi vrhunske sportaše kojima je Monaco jedna od omiljenih destinacija. Prošlog vikenda je sa suprugom, knezom Albertom II. od Monaca i 9-godišnjim sinom princom Jacquesom iz svečane lože pratila uzbudljivi finalni dvoboj grčkog tenisača Stefanosa Tsitsipasa i Norvežanina Caspera Ruuda kojim je okončan turnir Rolex Monte-Carlo 2024. u sklopu serije ATP Masters 1000.

image

Čestitali su pobjedniku: princeza Charlene, princ Albert II. od Monaca, prince Jacques i Melanie-Antoinette de Massy

VALERY HACHE AFP

Princeza Charlene ostala je vjerna svom stilu, kojim posljednjih tjedana i mjeseci oduševljava modne znalce i svjetsku javnost. Svi su suglasni da Charlene izgleda svježije, odmornije i sretnije nego ikad, a za svečanu ložu modno se uskladila sa suprugom i sinom. Charlene je odabrala svoj omiljeni komad - dvoredni tamnoplavi sako sa zlatnom dugmadi, te bijele, pripijene pamučne hlače, što je u potpunosti odgovaralo gotovo ljetnim temperaturama i ozračju koje je vladalo na Stadionu kneza Rainera III., pokojnog monegaškog vladara, čije ime nosi jedan od najatraktivnijih teniskih terena, smješten u neposrednoj blizini marine u Monte Carlu. S obzirom na jako sunce sa sobom je ponijela i sunčane naočale, koje je nosio i njezin sin, princ Jacques, koji će u prosincu proslaviti deseti rođendan.

image

Princeza Charlene obožava sport

VALERY HACHE AFP

Prema je još dijete, princa Jacquesa roditelji sve više uključuju u protokolarne dužnosti, koje on doživljava i izvršava vrlo ozbiljno na zadovoljstvo i ponos mame i tate.

image

Pogled iz svečane lože: princeza Charlene, princ Jacques i princ Albert II od Monaca

VALERY HACHE AFP

Priliku za opuštanje u Monte Carlu nije propustila niti 27-godišnja američka glumica Zendaya, koja u Europi promovira svoj novi filmski naslov "Challengers", koji pod nazivom "Izazivači" početkom svibnja stiže u hrvatska kina.

image

Princeza Charlene oči je zaštitila sunčanim naočalama

VALERY HACHE AFP

Riječ je o sportskoj romantičnoj komediji koja prati priču Tashe Duncan, teniskog čuda od djeteta, koja zbog ozljede mora odustati od treninga i natjecanja, a kasnije preuzima vođenje karijere svog supruga. Fascinantnu priču o ljubavi, kontroli i natjecanju kritičari smatraju jednim od najzanimljivijih sportskih filmova posljednjih godina.

image

Glumci Mike Faist, Zendaya i Josh O‘Connor

VALERY HACHE AFP
image

Američka glumica Zendaya u Monte Carlu

VALERY HACHE AFP
image

Princezi Charlene društvo su pravili Pierre Casiraghi i njegova supruga Beatrice Borromeo

VALERY HACHE AFP
image

Pilot formule 1 Charles Leclerc odlično se proveo u društvu djevojke Alexandre Saint Mleux

VALERY HACHE AFP
Linker
17. travanj 2024 18:28