samo slučajnost?

Meghan i Harry glamuroznom fotografijom provociraju ‘novu kraljevsku četvorku‘?

Nakon što je Buckinghamska palača objavila novi službeni portret radnih članova kraljevske obitelji, na mrežama je osvanula nikad viđena fotografija vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Samo nekoliko dana od objave nove službene fotografije kraljevske obitelji, na kojoj su kralj Charles, kraljica supruga Camilla, princ William i princeza Catherine, "otuđeni" par princ Harry i Meghan Markle objavili su svoju novu fotografiju. Ona je nastala prošlog mjeseca, kada su Harry i Meghan prisustvovali summitu One Young World za mlade vođe u Manchesteru, ali je puštena tek sada.

Je li to slučajnost ili ih je u njihovim očima "nova fantastična četvorka" htjela samo provocirati, nikada nećemo znati, no Harry i Meghan itekako znaju kako privući pažnju na sebe.

Iako fotografiju nisu objavili na svojem Instagram profilu, koji već dvije godine stoji netaknut otkako su ga napustili nakon povlačenja sa službenih kraljevskih dužnosti, ona je dio portfolia Misana Harrimana, direktora Southbank Centrea i dobrog prijatelja para. On je fotografirao već mnogo slavnih osoba uključujući Rihannu, Stormzyja, Toma Cruisea i Giorgia Armanija.

image

Nova fotografija kraljevske obitelji.

GOERGE ROGERS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Na fotografiji Meghan nosi elegantno crveno odijelo, isto ono kakvo je nosila na summitu, a Harry je u plavom odijelu. Stav u kojem Meghan stoji prema kameri, a Harry pored nje bočno podsjeća na prošlogodišnje fotografiranje para za magazin Time.

Iako prema pisanju britanskim medija ne postoji sugestija da su Harry i Meghan namjerno htjeli zasjeniti svoju obitelj u Velikoj Britaniji, zanimljivo je to što nisu koordinirali svoje aktivnosti s aktivnostima ostalih članova kraljevske obitelji otkad su se preselili u SAD, što je rezultiralo s nekoliko sukoba.

Meghan je na summitu održala sedmominutni govor o jednakosti spolova i mladim ambicioznim ljudima. Vojvotkinja je govorila i o tome kako joj se život dramatično promijenio do 2019. i da se njezin pogled na svijet eksponencijalno proširio nakon što je vidjela globalnu zajednicu očima svog sina Archieja.

Linker
20. travanj 2024 10:52