ZAK HUSSEIN/SPLASH/PROFIMEDIA
Novi udarac

Harry i Meghan degradirani na službenoj stranici kraljevske obitelji

Niže od njih pozicioniran je samo princ Andrew, ali Harry ne žali, reći će što misli u autobiografiji.

Niže od njih pozicioniran je samo princ Andrew, ali Harry ne žali, reći će što misli u autobiografiji.

Kako je naznačio, kralj Charles počeo je uvoditi promjene u svojoj obitelji. Meghan i Harry prvi su na njegovom popisu, očekivani potez vidljiv je na službenim stranicama kraljevske obitelji. Mlađi sin i snaha Charlesa II. značajno su degradirani: njihove fotografije i profili gurnuti su gotovo na dno, niži rejting na stranici ima samo osramoćeni princ Andrew, kraljevska parija zbog druženja s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i silovanja maloljetnice.
Harry i Meghan očekivano su potonuli jer više nisu radni članovi kraljevske obitelji, žive u Americi i ne misle se vratiti. Kada izađe autobiografija vojvode od Sussexa, to bi moglo srušiti mostove koji ga (labavo) povezuju s ocem. Packe je dobio na sprovodu bake: nosio je vojnu odoru samo jednom, uz posebnu kraljevu suglasnost, ali bez monograma ER (Elizabeth Regina) koji znači da je vlasnik odore kraljičin savjetnik. To je na jeziku kraljevske obitelji ekvivalent javno opaljenom šamaru.
Uz to, Harry je u ostalim prilikama tijekom žalovanja i pogreba morao odjenuti frak (s odličjima koja mu, čini se, ne mogu oduzeti), što je vojnog veterana iz Afganistana jako povrijedilo, prenosi Hollywoodlife. Iznad odbjeglog bračnog para uvršteni su svi, pa i bratići pokojne Elizabete II., samozatajni Richard, vojvoda od Gloucestera i Edward, vojvoda od Kenta koji su prije bili pozicionirani ispod njih. Čini se da je mlađi kraljev sin bio spreman na taj potez. Neka su ga degradirali: svoju stranu priče objavit će u autobiografiji do kraja ove godine.

Linker
26. travanj 2024 00:38