SAMIR HUSSEIN/POOL/SHUTTERSTOCK SAMIR HUSSEIN/POOL/SHUTTERSTOCK
PONOSNA BAKA

Kraljica Camilla otkrila tko joj je omiljeni unuk: "Uvijek mi je pri ruci, nevjerojatno je drag"

Britanska kraljica ima dvoje djece i petero unučadi, a u nedavnom službenom posjetu otoku Man otkrila je tko joj je miljenik.

Britanska kraljica ima dvoje djece i petero unučadi, a u nedavnom službenom posjetu otoku Man otkrila je tko joj je miljenik.

Da se posvete samo brizi oko unučadi britanski monarsi kralj Charles III. i kraljica Camilla imali bi pune ruke posla, a kraljica Camila koja je ovih dana boravila u službenom posjetu otoku Man, gdje je po protokolu mijenjala svog supruga kralja Charlesa III., otkrila je tko je među njima njezin ljubimac. Jer koliko god mi nerijetko lagali sebe i sve druge oko nas da sve svoje potomke podjednako volimo i da su nam jednako dragi, svatko od nas - u svakom razdoblju života - ima svoje favorita.

"Moj unuk Louis mi je uvijek pri ruci, dečko je nevjerojatno drag", izjavila je Camilla u šetnji otokom, a njezine riječi zabilježio je reporter televizijske postaje Sky News.

image

Kraljičini unuci Freddy Parker Bowles, Louis i Gus Lopes na lanjskoj krunidbi kralja Charlesa III:

SHUTTERSTOCK

U prvom trenutku nastala je zabuna kako se kraljičine riječi odnose na 5-godišnjeg princa Louisa, mlađeg sina princa Williama i princeze od Walesa, koji će u travnju proslaviti šesti rođendan. Poznat kao mali nestaško koji se zahvaljujući svom šarmu i nestašlucima svima brzo zavuče pod kožu. Dovoljno se prisjetiti kako je, primjerice, na proslavi prabakinog dijamantnog jubileja glasno negodovao zbog buke prekrivši uši rukama dok su avioni prelijetali Buckinghamsku palače. Uostalom upravo zbog svoje je nesputanosti zadobio simpatije globalne javnosti, no kraljičine riječi nisu se odnosile na njega.

image

Blzanci Louis i Gus Lopes danas su tinejdžeri

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Kraljičin miljenik je 14-godišnji Louis Lopes, sin njezine kćeri Laure Lopes, koju je dobila u braku s umirovljenim časnikom britanske vojske Andrewom Parkerom Bowlesom.

Kraljica ima dvoje djece, publicista Thomasa Henryja Charlesa Parkera Bowlesa, koji joj je podario unuke Lolu i Freddyja, te povjesničarku umjetnosti i kustosicu Lauru Rosu Lopes, koja ima troje djece - 16-godišnju kći Elizu, te 14-godišnje dvojajčane blizance Gusa i Louisa.

image

Obitelj na okupu: Charlesovi unuci dobili su mjesto s desne, a kraljičini s lijeve strane kraljevskog para

SHUTTERSTOCK

Lola i Freddy ne pojavljuju se nikad u protokolarnim prilikama, a troje djece Laure Lopes i poduzetnika plave krvi, Harryja Lopesa povremeno su prisutni na svečanostima u Buckinghamskoj palači. Malena Eliza, primjerice, bila je jedna od djeveruša na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton 2011. godine, a sa svojom braćom blizancima je pozdravljala okupljeno mnoštvo s balkona kraljevske palače na lanjskoj krunidbi kralja Charlesa III.

image

Kraljica sa svojim najdražim unukom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 06:57