TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
nisu je upisali

Kraljevska obitelj osvetila se Meghan i Harryju preko kćerkice Lilibet Diane?

Britanska kraljevska obitelj nije uvrstila djevojčicu u nasljednu liniju. Inače ažurne službe ovog puta su zakazale, no postavlja se pitanje je li to povijesno kašnjenje slučajno?

Britanska kraljevska obitelj nije uvrstila djevojčicu u nasljednu liniju. Inače ažurne službe ovog puta su zakazale, no postavlja se pitanje je li to povijesno kašnjenje slučajno?

Malena Lilibet Diana, rođena prije skoro dva mjeseca, još uvijek nije upisana na službenim stranicama u redu za nasljedstvo. Princ Harry i Meghan Markle čekaju da malena dobije svoje mjesto na popisu na kojem su već njezin otac, ali i brat Archie. Djevojčica je, prema britanskim zakonima, osma u nasljednoj liniji, no službeno to još uvijek nigdje ne piše.

Ljudi zaduženi za održavanje službene stranice britanske kraljevske obitelji u svom su poslu ažurni pa čudi kako je djevojčica ostala neupisana. Na stranici i dalje piše kako je osmi u nasljednoj liniji princ Andrew, koji je rođenjem djevojčice 'pao' na deveto mjesto.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nesuđena članica kraljevske obitelji: Meghan Markle do 40. godine dobila je sve što je željela

Čitajte i: Novi šok za kraljevsku obitelj: Princ Harry u tajnosti napisao memoare u kojima je otkrio dosad nepoznate detalje

Kasni li kraljevska obitelj iz inata?

Kad je rođen Archie, upisan je bio svega 15 dana nakon rođenja, a njihov rođak Louis, najmlađe dijete Kate Middleton i princa Williama, upisan je sa svega 12 dana starosti. Mnogi se pitaju je li se ovim administrativnim zavlačenjem kraljevska obitelj osvećuje Meghan i Harryju za sve što su im priuštili otkako su ih napustili i život odlučili nastaviti u Americi.

image
INVICTA KENT MEDIA/SHUTTERSTOCK

Sve o životu Meghan Markle možete pročitati u knjizi Glorijine biblioteke G. - "Istine i laži o američkoj princezi", koju možete pronaći u limitiranom izdanju uz novu Gloriju po cijeni od 49 kuna. Knjigu potpisuje Nada Mirković, najveća hrvatska stručnjakinja za kraljevske dvore, koja životni put Meghan Markle analizira do tančina.

Linker
26. travanj 2024 23:34