Preslatka je!

Kao jaje jajetu: Princ Harry viđen s kćerkicom Lilibet u rijetkom pojavljivanju u javnosti

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle uživali su u obiteljskim trenucima tijekom parade povodom Dana neovisnosti u američkom Montecitu.

Princ Harry primijećen je u javnosti sa svojom dvogodišnjom kćerkicom princezom Lilibet na posebnoj paradi povodom američkog Dana neovisnosti 4. srpnja u blizini njihove kuće u Kaliforniji. Ponosni otac snimljen je sa svojim najmlađim djetetom samo nekoliko sati prije nego što je njegov otac kralj Charles proslavio svoju škotsku krunidbu.

Svake godine Amerikanci slave 4. srpnja kao dan kada su postali neovisni od britanske vladavine u 18. stoljeću, a vojvoda je očigledno prigrlio određene američke običaje.

image
PROFIMEDIA

Harry je pokušao proći nezapažen na paradi skrivajući pogled ispod sunčanih naočala i bejzbol kape dok je u naručju držao svoju dvogodišnju curicu. Malena princeza izgledala je preslatko u cvjetnoj haljini s bijelim čarapicama i crvenim cipelama, a njezina narančasta kosica bila je skupljena u slatke kečke. Mnogi su se složili da malena Lilibet, koja je ime dobila po pokojnoj kraljici Elizabeti II, nevjerojatno sliči na svog oca.

image
PROFIMEDIA

Princ Harry i Meghan su sa sinom Archiejem i kćerkicom Lilibet pokušali se ne isticati dok su stajali među gomilom uživajući s mještanima koji su mahali zastavama i prolazili u vozilima koja su bila prigodno ukrašena.

S druge strane Atlantika, Harryjeva obitelj, kralj Charles, kraljica Camilla te princ i princeza od Walesa okupili su se u katedrali St Gilesa 5. srpnja kako bi obilježili proglašenje novog monarha u Škotskoj.

Linker
22. travanj 2024 15:49