U SAD-u

Napokon smo doznali što su radili Meghan i Harry uoči šokantne objave Kate Middleton

Objava fotografija sa svečanog otvorenja izložbe afroameričke umjetnosti u Los Angelesu odgođena je zbog dramatičnog obraćanja princeze od Walesa.

Otkako je britanski prinčevski par za svoj novi dom izabrao Sjedinjene Američke Države braću Williama i Harryja, te šogorice Kate Middleton i Meghan Markle dijeli Atlatntski ocean i gotovo devet tisuća kilometara, ali i osam sati vremenske razlike. Dok je u Londonu osam ujutro, u Los Angelesu je ponoć, pa dok jedni piju kavu, drugi još partijaju ili se spremaju na spavanje.

No, velika vremenska razlika ima i svojih prednosti kad treba razmisliti kako reagirati, što se i dogodilo nedavno, prilikom šokantne objave princeze od Walesa koja je u videoporuci britansku i svjetsku javnost obavijestila da boluje od zloćudne bolesti.

image

Harry i Meghan bili su voditelji svečanosti

MATT SAYLES/THEKINSEYCOLLECTION

Njezina objava zgranula je svijet u petak 22. ožujka u 18 sati u vrijeme dok su princ Harry i Meghan Markle sređivali dojmove prethodne večeri, na kojoj su bili domaćini gala izložbe na losanđeleškom SoFi stadionu. Ondje je, naime, prethodnog dana, u četvrtak navečer održana izložba afroameričke umjetnosti u ogranizaciji instituta The Kinsey African American Art and History, koja u svojoj kolekciji posjeude najveću i najprestižniju zbirku.

Ukratko, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle bili su domaćini otvaranja izložbe kojoj je, uz ostale, nazočila i Tina Knowles, majka pjevačice Beyonce. Tina Knowles je ondje popričala s Doriom Ragland, majkom Mehgan Markle, a svojim dolaskom izložbu su uveličali i glumac David Oyelowo, te mnoge druge poznate osobe iz javnog života.

image

Meghan Markle pozdravila je organizatore izložbe

MATT SAYLES/THEKINSEYCOLLECTION

No, baš u trenutku kad je planirana objava fotografija, princ Harry i Meghan Markle vidjeli su dramatičnu snimku Kate Middleton, te odlučili stopirati njihovu objavu u koju su u tom trenutku, dok je svjetska javnost baš kao i oni sami suosjećala s princezom od Walesa, smatrali - neprimjerenom. Fotografije su stoga objavljene tek 2. travnja na instagram profilu i službenoj web stranici kolekcije The Kinsey.

Linker
03. travanj 2024 13:32