ALASTAIR GRANT/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
DIRLJIVI PRIZORI

Elegantna i nježna: Ove fotografije Kate Middleton oduševile su naciju

Princeza se vratila poslu nakon razdoblja žalovanja za kraljicom Elizabetom. Za posjet rodilištu odbacila je crninu i zablistala u žarkožutoj haljini high street brenda.

Princeza se vratila poslu nakon razdoblja žalovanja za kraljicom Elizabetom. Za posjet rodilištu odbacila je crninu i zablistala u žarkožutoj haljini high street brenda.

Kate Middleton je u srijedu imala svoj prvi samostalni angažman od smrti kraljice Elizabete. Princeza od Walesa posjetila rodilište bolnice Royal Surrey County u Guildfordu u Engleskoj, gdje se susrela s osobljem, novopečenim majkama i novorođenčadi.

image

Kate Middleton u posjeti dječjoj bolnici

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U spomenutoj se bolnici svake godine rodi oko tri tisuće beba, a Kate je obišla odjel koji pomaže ženama s mentalnim poremećajima vezanim uz trudnoću i postnatalno razdoblje.

image

Žarkožuta haljina privukla je pažnju

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Princeza je upoznala Szilviju Novak, čija je kći Bianca rođena šest tjedana prerano. Kako navodi Hello!, majka je upitala Middleton želi li primiti bebu, a Kate odgovorila potvrdno i nježno ljuljala malu Biancu u naručju.

Kate je poznata po svom radu s ustanovama za djecu u ranim fazama razvoja, za što ju je inspiriralo njezino osobno majčinsko iskustvo. Naime, princeza Kate i njezin suprug princ William roditelji su troje djece - Georgea, Charlotte i Louisa.

image

Kate je bila dobro raspoložena

STEVE REIGATE/MIRRORPIX/PROFIMEDIA

Middleton je za ovu priliku odbacila crninu koju je nosila za vrijeme razdoblja žalovanja za kraljicom Elizabetom. Odabrala je žutu jesensku haljinu naglašenog struka i ramena, s potpisom britanskog high street brenda Karen Millen.

Elegantno izdanje upotpunila je Gianvito Rossi salonkama, ručnom torbicom londonskog brenda Emmy i dijamantnim naušnicama Emily Mortimer.

image

Bila je to to njena prva samostalna dužnost od smrti kraljice Elizabete

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kate se nerijetko pojavljuje u javnosti u haljinama high street brendova s pristupačnijim cijenama, koje kombinira s nešto luksuznijim modnim dodacima. Marku Karen Millen rado je nosila i prije nego što se udala za Williama, a posljednjih se godina pojavljivala u komadima brendova poput Topshopa, ASOS-a, Marks & Spencera i Zare.

Linker
26. travanj 2024 13:32