PRIZOR KOJI SLAMA SRCE

Dok je princeza Charlene na liječenju, javnost ostala bez teksta fotografijom njezinih blizanaca: ‘Nedostaješ nam, mama‘

‘Najtužnija princeza na svijetu‘ trenutno se oporavlja izvan Monaka, a njezini šestogodišnji blizanci ne skrivaju koliko im nedostaje.

Nakon što su se mnogi danima pitali što se događa s princezom Charlene, njezin suprug za časopis People ekskluzivno je otkrio da se najtužnija princeza na svijetu, kako ju mnogi poznaju, nalazi na liječenju u ustanovi izvan Monaka.

Iako je neki dan izjavio da princeza od Monaka neće dugo izbivati, njezin je suprug sada objasnio kako se iz ustanove neće vratiti sigurno nekoliko tjedana te da je odluku o njezinoj hospitalizaciji par zajednički donio uz pomoć Charleneine braće.

"Pati od duboke iscrpljenosti, emocionalne i fizičke", rekao je princ pa je nastavio: "Nije dobro spavala nekoliko dana i uopće nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, što ju je učinilo ranjivom na druge potencijalne bolesti - prehladu, gripu, ili Bože pomozi, COVID", nastavio je princ otklonivši sumnje da je riječ o raku, na što je znatiželjna javnost u nekoliko navrata posumnjala.

image

Princ Albert odbacuje glasine o problemima u braku.

SHUTTERSTOCK

Princ je pritom objasnio kako je bivša olimpijka "shvatila da joj treba pomoć" te da je bila preopterećena zbog čega se nije mogla nositi sa službenim dužnostima, životom općenito, čak ni s obitelji.

"Osjeća se bolje, ali mora odmarati. Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti", izjavio je princ s kojim je Charlene trebala otputovati na svjetsku izložbu Expo u Dubaiju, no zbog njezinog zdravstvenog stanja društvo mu je ipak pravila sestra Stephanie, a zbog čega su se ponovno pokrenule glasine o tome kako princeza ne želi imati veze sa suprugom koji je "serijski preljubnik" te ga je zbog toga i odlučila ignorirati.

Čitajte i: Princeza Charlene ima ozbiljnijih problema? Albert priznao da je umorna i to ‘ne samo fizički‘

"Vjerojatno ću ovo reći nekoliko puta, ali to nema nikakve veze s našim odnosom. Želim to vrlo jasno naglasiti. To nisu problemi unutar našeg odnosa. To je drugačije prirode", ponovio je princ nekoliko puta odbacivši glasine o navodnim problemima u braku, u koje mnogi još uvijek vjeruju.

image

Princeza Charlene trenutno je na liječenju izvan Monaka.

ALBERTO TERENGHI/IPA/SHUTTERSTOCK

Priča se, naime, i da je Charlene utočište pronašla u svom skromnom stanu 300 metara od kraljevske palače koji se nalazi iznad stare tvornice čokolade, a u kojem je boravila prije nego je otišla u Južnu Afriku, a monegaška javnost ovih dana ponovno komentira i kako im nije jasno zašto princeza ne okonča cijelu farsu i razvede se od Alberta.

Mnogi su pak najviše zabrinuti za njihovu djecu čije posljednje fotografije ostavljaju bez teksta.

Čitajte i: Nakon dugih šest mjeseci princeza Charlene napokon se vratila kući i to u pratnji omiljenog četveronožnog prijatelja

Uoči Nacionalnog dana Monaka zbog kojeg su se ispred palače okupili članovi kraljevske obitelji - princ Albert i njegove sestre princeza Stephanie od Monaka te princeza Caroline od Hanovera, posebnu su pažnju privlačili Gabriell i Jaxques, šestogodišnja djeca Alberta i Charlene koji su držali transparente na kojima je pisalo: "Nedostaješ nam, mama".

image

Charlineini blizanci držali su natpise kojima jasno daju do znanja koliko im majka nedostaje.

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

Prema Albertovim riječima, djeca znaju da je princeza umorna, a otkrio je i da "pate zbog majčine odsutnosti".

"Za mene je to prilično jednostavno – moj prioritet je moja obitelj", izjavio je princ dodavši kako Charleneino odsustvo nadoknađuje aktivnijom ulogom u životima njihove djece.

image

Princeza Charlene nedavno se vratila nakon višemjesečnog izbivanja iz Monaka.

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

"Ako je jedan od roditelja odsutan iz zdravstvenih razloga, drugi roditelj mora biti tamo. Čuo sam previše prijatelja i poznanika koji mi govore da bi voljeli da su bili tu za svoju djecu, u određenoj dobi, zaokupljeni svojim poslom ili profesionalnim životom. Ne želim i ja žaliti", objasnio je princ kako se uz posao uspijeva posvetiti djeci, dok princeza Charlene koja se nakon višemjesečnog izbivanja vratila prije desetak dana iz Južnoafričke Republike u Monako, oporavlja od umora "koji nije samo fizički".

Linker
20. travanj 2024 00:22