Alba Baptista proljetos je na Pariškom tjednu mode bila gošća na predstavljanju Miu Miu kolekcije

 MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
KUĆNO VJENČANJE

Više nije slobodan: Tko je Alba Baptista, žena koja se udala za najseksi muškarca na svijetu?

Američki glumac Chris Evans, kojeg je časopis People proglasio najsekski muškarcem na svijetu, vjenčao se prošlog vikenda sa 16 godina mlađom portugalskom glumicom.

Američki glumac Chris Evans, kojeg je časopis People proglasio najsekski muškarcem na svijetu, vjenčao se prošlog vikenda sa 16 godina mlađom portugalskom glumicom.

Odavno je priznao da želi obitelj i djecu, ali je dugo morao čekati da pronađe onu s kojom će svoje želje i ostvariti. A srce 42-godišnjeg američkog glumca Chrisa Evansa, koji se proslavio ulogom Kapetana Amerike u filmskom serijalu o Marvelovim superjunacima, osvojila je 26-godišnja portugalska glumica Alba Baptista s kojom se vjenčao prošlog vikenda. Na malu i intimnu ceremoniju u njegovom domu u blizini Bostona stigli su članovi obitelji i najbliži prijatelji, među njima i Evansvovi kolege iz "Avengersa", a svi uzvanici potpisali su izjavu kojom se obvezuju da neće iznositi detalje u javnost, a na ulasku u kuću "razdužili su" svoje mobitele.

Premda su u vezi već dvije godine, Evans i Baptista nikad se dosad nisu pojavili zajedno na crvenom tepihu niti na društvenom događaju, a njihova jedina zajednička fotografija - pod zaštitnim maskama - smimljena je lani u njujorškom Central parku, gdje su se u šetnji, držeći se za ruke, pridružili skupini stranih turista u obilasku američke metropole.

image

Chris Evans u filmu "Cellular" pokazao je i skrivene adute

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Za časopis People tada su potvrdili vezu, a poznavatelji prilika rekli su kako Chris nikada nije bio sretniji, te da njegova obitelj i prijatelji Albu - obožavaju. Portugalska glumica zvijezda je Netflixovog serijala "Warrior Nun", a glumila je i u nagrađivanim filmovima "Mrs. Harris Goes to Paris" i "Miami".

image

Chris i Evans u šetnji pod maskama uhvaćeni su 2022. godine

JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Chris Evans lani je, pak, u izboru časopisa People proglašen najseksi muškarcem na svijetu, a u intimnom razotkrivanju tada je rekao kako je njegov ideal partnerice - ranjiva i ponizna osoba. Sudeći prema njezinom životopisu takva je i portugalska glumica koja tečno govori pet jezika, a odrasla je u obitelji inženjera i prevoditeljice. Osim glume bavi se i humanitarnim radom, pa je dio 2018. godine provela volontirajući u kambodžanskom sirotištu.

image

Filmsko vjenčanje Chrisa Evansa i Jessice Albe 2007.

20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Što sam zreliji, više uživam kod kuće, a osjećam da dolazi vrijeme i za ženu, djecu, izgradnju obitelji... Čitajući biografije velikih umjetnika, primijetio sam da mnogi svojim najvećim postignućem smatraju obitelj koju su stvorili, ljubav koju su pronašli i dijelili s drugima, a nadam se da će to biti i moj slučaj", otkrio je Evans.

image

Chris Evans, Keke Palmer i Taika Waititi na londonskoj premijeri filma ‘Lightyear‘

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 17:42