Vanna

 BILJANA BLIVAJS CROPIX
Objekti žudnje

Vanna otkriva što želi promijeniti u svom domu, o kojem putovanju mašta i bez čega ne može zamisliti ljeto

Uspješna, poznata, zadovoljna privatno i profesionalno. Ipak, zagrebačka pjevačica samo je "žena od krvi i mesa" koja ima još puno neispunjenih životnih snova.

Uspješna, poznata, zadovoljna privatno i profesionalno. Ipak, zagrebačka pjevačica samo je "žena od krvi i mesa" koja ima još puno neispunjenih životnih snova.

Jedan od naboljih vokala naše glazbene scene i mentorica iz showa "The Voice Hrvatska" Vanna (53) poznata je po svojoj snažnoj i emotivnoj vokalnoj izvedbi, ali i po sposobnosti prilagodbe različitim glazbenim žanrovima dok zadržava svoj prepoznatljiv zvuk. Pjesme koje izvodi često imaju duboko emotivne i osobne tekstove, što dodatno doprinosi njezinoj popularnosti. Kroz godine oduševljava domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove, a nas je zanimalo koje su tajne želje i snovi jednog od najmoćnijih vokala Hrvatske.

Moj prvi autorski album...

...oduljilo se, jer stalno mijenjam zadnje dvije pjesme, razmišljam jesu li zaslužile biti na albumu ili ipak mogu ponuditi nešto još bolje... Dok ja tako razmišljam, svako malo i objavim neku od tih pjesama. Na kraju će na njemu biti sve što ste već čuli, ali ne zamaram se time, najvažnije mi je da to bude moj autentični izričaj jer smatram da je pisanje pjesama najiskreniji odnos s publikom - i ima veću težinu nego realizacija tuđih ideja. Svejedno, vrlo rado ću otpjevati i pjesme svojih kolega.

image

Vanna album live Arena

Koncerti na koje želim otići...

...spremam se za koncert Adele 31. kolovoza u Münchenu. Prijateljica je nabavila karte, a kako mi je sutradan rođendan, smatram da je to divan dar. Volim odlaziti na koncerte stranih izvođača, ali nisam od onih kojima je sve strano bolje - naprotiv, vrlo često zaključim da je razlika samo u produkciji.

Putovanje za kojim žudim...

...definitivno je Rim. Priznajem, nikad nisam bila tamo i smatram se zbog toga itekako zakinutom jer to je kolijevka naše civilizacije. Stalno se spremam, ali uvijek ima nešto što se pokaže kao prioritet. Sretna sam što su barem moja djeca dobro upoznala Rim na školskom putovanju, čak sam neko vrijeme i sanjarila da će mi oni biti vodiči kad se otputim. Moj sin tvrdi da ta opcija i dalje postoji, ali kako je on sad više “vodič” svojoj kćerkici, bojim se da moram opet malo pričekati.

image

Rim Coloseum

F.S./ATA IMAGES/PROFIMEDIA F.S./ATA IMAGES/PROFIMEDIA

U svom domu si želim...

...novu kuhinju! Iako jako volim ovu postojeću, jednostavno je dala svoje i sad već pokazuje više mana nego vrlina. Volim kuhati i općenito nam je boravak u kuhinji vrlo bitan, no svakodnevno je korištenje ostavilo traga. Nisam se još zagledala konkretno u taj svoj novi objekt žudnje, ali znam da me moderne sivo-bijele kuhinjske površine ne privlače, više sam “provansalski” tip s mnogo svjetla i topline.

Obožavam...

...šparoge! Od prvih stručaka s placa, kad im je cijena vrlo visoka, do samog kraja njihove sezone uživam i u njihovoj pripremi i konzumaciji. Pritom ne kompliciram previše, najdraže su mi kombinacije s jajima i zaista ih se ne mogu zasititi. Kad prođe vrijeme onih divljih, nađem zadovoljstvo i u uzgojenima.

Zadovoljstvo mi je...

...gledati uživo neku od utakmica naše nogometne eprezentacije - ne bi mi bilo prvi put da zbog toga odlazim na put, jer obožavam sport i vrhunska sportska događanja. Svi znamo da je to poseban adrenalin i nemam tu što puno dodati.

Ljeto ne mogu zamisliti bez...

...zaštite od sunca s faktorom 50, jer sam sklona pjegama. Zbog toga kao tretman koristim L’Orealovu liniju Bright Reveal s niacinamidom, koja briše s lica sve vrste pigmentacija. Ali volim se sunčati i lako tamnim pa bez SPF-a ne idem nikamo.

image

L‘Oréal bright reveal

L‘ORéAL
Linker
07. rujan 2024 07:50