PROFIMEDIA
Mlada TikTokerica

Tko je Bobbi Althoff? Njezini podcasti su toliko neugodni da ih ljudi ne mogu prestati gledati

Znate li tko je TikTokerica koja je postala poznata kao mama influencerica, a sada privlači pozornost svojim izrazito neugodnim intervjuima

Znate li tko je TikTokerica koja je postala poznata kao mama influencerica, a sada privlači pozornost svojim izrazito neugodnim intervjuima

Postala je popularna kao mama influencerica, ali roditeljske teme je ostavila iza sebe kada je ove godine pokrenula zanimljiv podcast "The Really Good Podcast", koji nudi komičan sadržaj, a isječci prikupljaju i po nekoliko milijuna pregleda na TikToku. Naime, Bobbi Althoff je u kratko vrijeme u svoj projekt uspjela privući najveće zvijezde. Do sada je, primjerice, ugostila Drakea, J Balvina, Tygu, Jasona Derula... Mnogi zbog jakih imena sumnjaju da se radi o velikom projektu iza kojeg stoji netko iz industrije, dok drugi jednostavno uživaju u ponešto drugačijem sadržaju zahvaljujući kojem se uspjela istaknuti.

Naime, Bobbi se proslavila, po nekima čak i došla na loš glas, jer su njezini intervjui pomalo netradicionalni. Naime, ne radi se o standardnim intervjuima u kojima se izmjenjuju pitanja i odgovori. Razgovori su nespretni, zapravo pomalo neugodni. Influencerica govori polako i tiho, te namjerno ostavlja duge pauze kako bi se stvorila nelagoda. Podcast je izričito fokusiran na humor, odnosno na reakcije i zbunjenost slavnih s kojima razgovara i proizvodnju vidljivo nelagodnih situacija.

@bobbialthoff Full interview of The Really Good Podcast with @Jason Derulo ♬ original sound - Bobbi

Kako je stekla slavu?

Bobby je stekla slavu kao mama influencerica, a njezin izvorni profil - koji je privatan - na TikToku ima preko 1,2 milijuna pratitelja. Početkom 2022. godine rekla je da svoj prvi račun pretvara u "spam" i da će se u potpunosti usredotočiti na komediju. Njezin novi kanal na TikToku ima gotovo pet milijuna pratitelja, a slava joj je naglo porasla s pokretanjem podcasta ove godine.

Prva gošća bila joj je YouTuberica Colleen Ballinger, koja se kasnije ove godine suočila s optužbama za neprikladan odnos s maloljetnim obožavateljima zbog čega je taj podcast maknut sa službenih kanala. Nakon nje ugostila je komičara i glumca Ricka Glassmana, poznatog po sitcomu "Undateable", a nakon njega gosti su joj bili komičar Eric Cahill te TikToker Morgan Presley. Ti podcasti također su maknuti sa službenih kanala, ali isječci se još uvijek mogu naći na društvenim mrežama.

Intervju s Drakeom

Njezini intervjui postali su viralni nakon razgovora s poznatim komičarem Funnyjem Marcom, ali pravu popularnost stekla je nakon objavljivanja intervjua s reperom Drakeom. Razgovor s njim vodila je pod dekama, doslovno. Dvojac leži u krevetu hotelske sobe, dok ona strogo i ravnodušno postavlja pitanja i komunicira s Drakeom. Nakon glasina da su zajedno, Bobbi je izbrisala njihov razgovor, a prestali su se i pratiti na društvenim mrežama.

Bobbi je nastavila sa svojim podcastima pa su među gostima sada već Lil Yachty - čiji je intervju najgledaniji s 6,4 milijuna pregleda, Tyga, Shaq, Charlie Puth, Jason Derulo i Offset.

Linker
28. travanj 2024 18:29