Versaceova revija u Milanu

 ANDREA ADRIANI
MODNI DIJAMANT

Tata bi bio ponosan na Nataliju, ali za svoj prvi show najvažniji savjet nije dobila od mame

Natalia Bryant, kći legendarnog NBA košarkaša Kobea Bryanta, bila je zvijezda Versaceove i Bossove revije na Milanskom tjednu mode.

Natalia Bryant, kći legendarnog NBA košarkaša Kobea Bryanta, bila je zvijezda Versaceove i Bossove revije na Milanskom tjednu mode.

Ne stišavaju se reakcije na Versaceovu reviju na Milanskom tjednu mode: uz najjača imena i aktualne topmodele kao što su Claudia Schiffer, Kendal Jenner, Gigi Hadid i ostalih, najveće iznenađenje predstavljao je debitantski nastup 20-godišnje Natalije Diamante Bryant, kćeri legendarnog NBA košarkaša, tragično stradalog sportskog velikana Kobea Bryanta, čiji je catwalk oduševio svijet.

image

Natalia Bryant na Versacovoj reviji

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Studentica sa Sveučilišta Southern California na pisti je nosila elegantnu crnu haljinu naglašenih ramena s kratkim rukavima, a njezin samopouzdan hod u niti jednom trenutku nije dao naslutiti da joj je ovo bio prvi izlazak na pistu. Iz prvog reda kćerin je nastup pratila ponosna mama Vanessa Bryant, koja nije mogla sakriti oduševljenje njezinim uspjehom. S visinom od 178 centimetara i stasom za koji je zaslužno i njezino bavljenje odbojkom Natalia Bryant je izdominirila pistom, a nakon revije otkrila je kako joj je modni uzor - mama.

"Vjerojatno najviše stilskih savjeta preuzimam od mame. Majka me godinama učila i bildala moje samopouzdanje, a najvažniji savjet koji mi je dala jest da ljepota dolazi iznutra" rekla Natalia.

image

Natalia Diamante Bryant s majkom Vanessom Bryant

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Svoje modno iskustvo rekapitulirala je u razgovoru za Vogue i rekla da ovaj put najvažniji savjet nije dobila od mame, nego od 28-godišnjeg supermodela Gigi Hadid koja je primijetila njezinu uzbuđenost i tremu.

"Rekla mi je da uživam u trenutku i ne mislim ni na što drugo. Osim toga na probama ju je umirivala kad su organizatori na nju vikali da hoda brže i derali se, te joj je objasnila da je sve to dio posla. A nakon odrađenog posla mi je čestitala i rekla da se ponosi sa mnom zbog čega sam bila na rubu suza", izjavila je Natalia Bryant koja je nakon Versaceove revije nosila i Bossovu reviju na kojoj su predstavljeni modeli za SS 2024, za proljeće i ljeto iduće godine.

image

Vanessa Bryant s kćerima Natalijom, Biankom i Capri

LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 11:49