LOUIS VUITTON
POBJEDNIK WIMBLEDONA

Sve je počelo u Umagu: Carlos Alcaraz s 20 godina ispunio sve svoje snove

Upoznajte novog pobjednika Wimbledona koji je nakon iscrpljujućeg meča uspio nadmašiti Novaka Đokovića. Španjolski tenisač Carlos Alcaraz ljubi tri godine stariju kolegicu i zaštitno je lice Calvina Kleina, Louisa Vuittona, Nikea, Rolexa i BMW-a.

Upoznajte novog pobjednika Wimbledona koji je nakon iscrpljujućeg meča uspio nadmašiti Novaka Đokovića. Španjolski tenisač Carlos Alcaraz ljubi tri godine stariju kolegicu i zaštitno je lice Calvina Kleina, Louisa Vuittona, Nikea, Rolexa i BMW-a.

U svibnju je proslavio 20. rođendan, a već je ispisao povijest. I svojim neodoljivim osmijehom i savršeno istesanim tijelom zaludio djevojke diljem svijeta. Španjolski tenisač Carlos Alcaraz pobjedom nad neuništivim Novakom Đokovićem u Wimbledonu je srušio njegovu nevjerojatnu dominaciju, a gledatelji na središnjem terenu All England Cluba vjerojatno su svjedočili početku nove.

image

Pozdrav iz Wimbledona

ADRIAN DENNIS AFP

Jer "princ muškog tenisa", kako su ga prozvali obožavatelji, nakon petosatnog infarktnog meča za pamćanje upravo se promovirao u - kralja. Prvi tinejdžer koji je zasjeo na prvo mjesto ATP-jeve ljestvice najboljih tenisača svijeta dosad je samo na turnirima zaradio više od dvadeset milijuna dolara novčanih nagrada, a za njim luduju navjeći svjetski brendovi, pa je već postao zaštitno lice Calvina Kleina, Louisa Vuittona, BMW-a, Nikea, Rolexa... Na Instagramu ga, pak, prati tri milijuna ljudi, a ta brojka nakon pobjede u Wimbledonu vrtoglavo raste. Obožavateljice ga zasipaju komplimentima i ljubavnim ponudama, a posebno hvale njegovu srčanost, simpatičnost, izgled, karakter...

image

Carlos Alcaraz i Novak Đoković odigrali su finale za pamćenje

KYODO/NEWSCOM/NEWSCOM/PROFIMEDIA KYODO/NEWSCOM/NEWSCOM/PROFIMEDIA

"San mi se ispunio, sjajno je pobijediti, ali da sam i izgubio, bio bih ponosan na sebe", izjavio je Alcaraz kojeg obitelj i prijatelji zovu nadimkom Charly.

image

Pobjedu je proslavio s članovima obitelji i prijateljima

ADRIAN DENNIS AFP

Odrastao je uz tri brata, a za njegov strelovit uspon najzaslužniji je Charlyjev otac Carlos Alacaraz Sr. po kojem je dobio ime. Bivši profesionalni tenisač, voditelj je teniske akademije, na kojoj je prve korake s reketom napavio i njegov sin, koji je na ATP turnirima debitirao kao 16-godišnjak. Svoj prvi ATP naslov osvojio je u srpnju 2021. u Umagu, a ostalo je povijest. Zbog toga će istarski gradić na čijem je stadionu započeo svoj put do broja jedan svjetskog tenisa zauvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu.

"Za koncentraciju i fokus mi je najbolja vježba - šah", izjavio je Charly, čije je srce osvojila tri godine starija tenisačica Maria Gonzalez Gimenez. U vezi su već godinu i pol, a viđaju se kad Carlosu Alcarazu to njegove brojne obaveze dopuste. Što baš i nije često, jer sudeći prema Charlyjevom profilu na instagramu njegovi su dani ispunjeni od jutra do mraka, a vremena za privatna zadovoljstva je malo. Suvremeni profesionalni sportaši, naime, žive istovremeno spartanski i aksetski, jer je to jedini način da podnesu sve napore koje pred njih postavlja sportska industrija.

Linker
26. travanj 2024 20:47