ŽIVOT NE STAJE

Slavna glumica u 73. godini, nakon 4 braka: "Nikad nisam bila sretnija i zaljubljenija"

Engleska glumica Jane Seymour, koja se proslavila glavnom ulogom u serijalu "Dr. Quinn, žena vrač" ponovno ljubi gitarista i glazbenika Johna Zambettija.

Da život ne staje u sedamdesetima, kad se većina njezinih vršnjakinja posvećuje užicima treće životne dobi i unucima, potvrđuje primjer engleske glumice Jane Seymour, koja će u veljači iduće godine proslaviti 73. rođendan. Bondova djevojka Solitaire iz filma "Živi i pusti umrijeti" koja je našoj publici najpoznatija kao zvijezda televizijskog serijala "Dr. Quinn, žena vrač" na koncert grupe U2, kojim je otvorena rezidencija irskih rokera u novoizgrađenog dvorani Sphere u resortu Venetian u Las Vegasu, stigla je u pratnji glazbenika Johna Zambettija s kojim se držala za ruke, zaljubljeno ga pogledavala i ljubila.

image

Glumica Jane Seymour i glazbenik John Zambetti prvi put su snimljeni početkom rujna u Malibuu

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Nikad nisam bila sretnija", napisala je glumica u objavi uz njihovu zajedničku fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži, a time je definitvno potvrdila kako je prekinula vezu sa 74-godišnjim filmskim producentom Davidom Greenom. Zajedno su bili devet godina, a Green ju je proljetos zaprosio. "Odbila sam ga s obrazloženjem da ne želim da ga pamte kao mog petog supruga", ispričala je Jane Seymour iza koje su četiri braka s četvero djece.

image

Jane Seymour i John Zambetti na koncertu ‘U2 Achtung Baby Live at Sphere‘ u Las Vegasu

AG PHOTO/SHUTTERSTOCK

S kazališnim redateljem Michaelom Attenboroughom, sinom proslavljenog glumca, producenta i redatelja Richarda Attenborougha, bila je dvije godine u braku početkom sedamdestih, a nakon toga uslijedio je njezin najkraći brak s Geoffreyjem Planerom, inače dobrim prijateljem Michaela Attenborougha.

image

Bila je Bondova djevojka u filmu "Živi i pusti umrijeti" 1973.: Sir Roger Moore i Jane Seymour

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

S nekretninskim menadžerom Davidom Flynnom dobila je kćer Katherine i sina Seana, a od njega je zatražila razvod nakon jedanaest godina braka 1992. nakon što je njezin treći suprug - bankrotirao. S četvrtim suprugom, glumcem Jamesom Keachom dobila je blizance Johna Stacyja i Kristophera Stevena, obitelj je živjela u Malibuu, a od njega se 2015. razvela nakon 23 godine braka.

image

Ostavila ga je nakon što je bankrotirao: Jane Seymour s trećim suprugom Davidom Flynnom i kćrei Katherinom u Londonu sredinom 80-ih

ANL/SHUTTERSTOCK

"Jane je Jamesa izbacila iz kuće jer ju je prevario s poznanicom. Izbacila ga je iz njihovog doma čija se vrijednost procijenjuje na 23 milijuna dolara, te sutradan predala zahtjev za razvod. Godinama je zatvarala oči pred dobronamjernim upozorenjima da Keach švrlja naokolo, a ovo je bila kap koja je prelila čašu", izjavili su tada poznavatelji prilika u obitelji Jane Seymour.

image

Jane Seymour s kćerkom Katherinom Flynn i sinom Seanom Flynnom u pariškom Euro Disneyju

DAVID CRUMP/ANL/SHUTTERSTOCK

Ipak, glumica ni nakon toga nije izgubila vjeru u ljubav, možda i zato jer je svojedobno priznala da ne zna živjeti sama. Sebe je opisala kao optimističnu i vedru osobu koja situaciju uvijek nastoji sagledati s pozitivne strane, a u razgovoru za časopis "New Beauty" otkrila je tajnu svoje mladolikosti i vitalnosti.

image

Zvijezde londonskog Fashion Aida 1985.: Freddie Mercury i Jane Seymour

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

"Moja tajna je u tome što sam prihvatila proces starenja, ali mu se nisam prepustila, ja sam osoba koja se ne predaje. Svakodnevno vježbam pilates, mnogo se krećem, zdravo se hranim i izbjegavam - sunce", ispričala je Jane Seymour.

image

Jane Seymour tvrdi da nikad nije bila sretnija

INSTAGRAM
Linker
13. ožujak 2024 00:50