AFF-USA/SHUTTERSTOCK
nova ljubav

Glumac Paul Mescal tražio je ljubav na internetu, a našao ju je u mladoj i perspektivnoj kolegici

Irski glumac kojeg ćemo gledati u drugom nastavku "Gladijatora" zbližio se s autralskom glumicom koja je oduševila ulogom u hororu "Talk to Me".

Irski glumac kojeg ćemo gledati u drugom nastavku "Gladijatora" zbližio se s autralskom glumicom koja je oduševila ulogom u hororu "Talk to Me".

Irski glumac Paul Mescal koji se proslavio ulogom u seriji ‘‘Normal People‘‘ koja mu je zaradila nadimak ‘‘srcolomac‘‘, navodno se spetljao s australskom glumicom Sophie Wilde zvijezdom horora ‘‘Talk to Me‘‘, doznaje britanski tabloid Mirror.

Par se posljednjih godinu dana susretao na nekoliko filmskih događanja, a presudna je bila nedavna dodjela britanske nagrade BAFTA gdje su viđeni kako se ljube na after partyju u londonskom hotelu Chiltern Firehouse.

Navodno su se i iskrali iz hotela kako bi vani podijelili istu cigaretu.

image

Sophie Wilde na dodjeli nagrada Bafta gdje su krenule iskrice sa starijim kolegom

CAT MORLEY/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Dvadesetosmogodišnji Paul koji glumi u nadolazećem ‘‘Gladijatoru 2‘‘, prije godinu i pol dana prekinuo je vezu s američkom pjevačicom Phoebe Bridgers i od tada, kako je primijećeno, traži ljubav na dating aplikaciji Raya namijenjenoj bogatim i slavnim osobama. Nije poznato da li se s 20- godišnjom Sophie Wild zbližio preko aplikacije ili brojnih susreta na crvenim tepisima, no čini se da im za sada sasvim dobro ide. A jednako dobro ide im i karijera.

image

Paul Mescal, osvojio je nagradu za Izvođača godine za film "All Of Us Strangers" britanskih kritičara

DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK

Glumica je za ulogu u hororu kojeg obožavatelji nazivaju najstrašnijim filmom nakon Egzorcista, dobila ACTA, Nagradu za najbolju glumicu u glavnoj ulozi koju dodjeljuje Australska filmska akademija, a dobila je i nominaciju BAFTA za zvijezdu u usponu. Paul Mescal već ima jednu BAFTU koju je dobio 2021. za najboljeg glumca u seriji ‘‘Normal People‘‘ . Tako da ljubomore oko poslovnih angažmana ne bi trebalo bit, već bi mogli biti jedan drugome prava podrška.

Linker
27. travanj 2024 12:36