Victoria Beckham i Eva Longoria

 HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
NEMA JOJ RAVNE

Očajna kućanica je Victorijina najbolja prijateljica: "Njen krevet je cijele noći - samo naš"

Američka glumica Eva Longoria kuma je Harper Beckham, kćeri Victorije i Davida Beckhama, a u njihovom domu uvijek je čeka spreman - krevet.

Američka glumica Eva Longoria kuma je Harper Beckham, kćeri Victorije i Davida Beckhama, a u njihovom domu uvijek je čeka spreman - krevet.

U proteklih petnaest godina život 47-godišnje američke glumice Eve Longorije više se puta okrenuo naglavačke, ali jedno je bilo i ostalo isto: njezina najveća podrška bila je i ostala Victoria Beckham, modna dizajnerica i bivša spajsica koja u svojoj kući uvijek ima spremnu riječ utjehe i krevet za svoju najbolju prijateljicu. Rođena Teksašanka odrasla je u gradu Corpus Christi na obiteljskom ranču uz tri sestre – Elizabeth Judinu, Emily Jeanette i Esmeraldu Josephinu, a nakon što je diplomirala kineziologiju proslavila se ulogom preljubnice Gabrielle Solis u hit seriji "Očajne kućanice". Na vrhuncu slave zarađivala je 400 tisuća dolara po epizodi i bila jedna od najbolje plaćenih televizijskih zvijezda, ali joj je privatni život bio – očajan. Prvi brak s glumcem Tylerom Christopherom, kojeg je upoznala na setu serije "General Hospital" potrajao je samo dvije godine, a od osam godina mlađeg košarkaša Tonyja Parkerarazvela se nakon tri godine kad je napokon shvatila da je njen suprug serijski preljubnik, što su prije nje, čini se, znali svi ostali.

image

Eva Longoria Baston i Victoria Beckham već 15 godina su nerazdvojne

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

No, zahvaljujući upravo Tonyju Parkeru, velikom prijatelju Davida Beckhama upoznala je Victoriju Beckham, koja joj je dizajnirala vjenčanicu za treće vjenčanje s medijskim mogulom Joseom Antoniom Bastonom s kojim je prije četiri godine dobila sinčića Santiaga. "Victoria je po svojoj prirodi teški introvert, ali sa mnom je potpuno otvorena: među nama nema tajni i zabranjenih tema, nas dvije smo apsolutno - nerazdvojne", ispričala je Eva Longoria u razgovoru za dnevnik The Times.

image

Eva Longoria, Ricky Martin i Victoria Beckham 2014.

JOANNE DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

"Obožavam je, jer je Victoria iznimno duhovita, šarmantna i pametna osoba, jedna od najzabavnijih ljudi koje sam susrela u svom životu", rekla je Longoria, koja je najbolju prijateljicu upoznala preko svog bivšeg supruga, bivšeg NBA košarkaša Tonyja Parkera, koji je bio prijatelj s Davidom Beckhamom. Nakon što su se Beckhamovi preselili u Los Angeles, gdje je David svojedobno igrao u klubu LA Galaxy dva para su se nastavila družiti, a Longoria je otkrila da ju je slavni nogometaš zadivio svojim kulinarskim umijećem koje je prenio i na svog sina Brooklyna Beckhama.

Osim u Los Angelesu viđaju se i u Parizu, te u Londonu, gdje je uvijek čeka krevet u domu Beckhamovih. "Umjesto u hotelu obično prespavam kod njih, uglavnom na njihovom imanju izvan grada ili u londonskom stanu. To znači da Victoria i ja u njezinom bračnom krevetu pričamo cijelu noć, a David se obično povuče na spavanje u drugu sobu”, priznala je glumica i dodala kako je Victoria Beckham iznimno odana.

image

Eva Longoria i Victoria Beckham u Los Angelesu 2010.

BDG/SHUTTERSTOCK

"Uvijek je dostupna, a nije joj teško sjesti u zrakoplov samo da bismo se vidjele. Na neki način je doživljavam kao stariju sestru koja za mene uvijek ima pregršt dobrih savjeta - i privatnih i profesionalnih", kaže glumica koja je krsna kuma Victorijine 11-godišnje kćeri Harper Beckham. Eva Longoria na svim revijama svoje prijateljice ima počasno mjesto u prvom redu, a često nosi kreacije svoje prijateljice.

image

Eva Longoria i Victoria Beckham na MET Gali 2008.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

"Victoria je kreirala moju vjenčanicu i haljinu za poslije ponoći. Donijela je sve sa sobom i sama me odjenula, pomogla mi zakopčati cipele i namjestiti nakit. Rekla mi je da se ništa ne brinem, jer je sve pod kontrolom dok sam u njezinim rukama. A tako se i osjećam svaki put kad smo zajedno", zaključila je Eva Longoria

Linker
26. travanj 2024 21:53