Eva Longoria sa suprugom Joséom Bastónom i sinom Santiagom Enriqueom

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
MAMIN MEZIMAC

Obiteljska idila Eve Longorije: Snimljena u šetnji sa suprugom i 5-godišnjim sinom

Američka glumica, producentica i redateljica Eva Longoria sina Santiaga Enriquea je dobila u braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom.

Američka glumica, producentica i redateljica Eva Longoria sina Santiaga Enriquea je dobila u braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom.

Obiteljski izlazak na ručak u Beverly Hillsu otkrio je kako slavna mama, američka glumica, producentica i redateljica Eva Longoria svog sina Santiaga Enriquea, koji je u lipnju proslavio peti rođendan, nosi na rukama. Dječak se u maminom naručju zabavljao igricama na njezinom pametnom telefonu i dok su mnogi hvalili njezinu brižnost, neki od ljudi koji su ih sreli na ulici zapitali su se nije li možda ipak malo pretjerala u svojoj majčinskoj brizi i pažnji.

image

Santiago je narastao, ali ga mama Eva Longoria još uvijek nosi u naručju

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sina je dobila u svom trećem braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom, kojeg je upoznala na spoju na slijepo, koji su organizirali njihovi zajednički prijatelji. Rođena Teksašanka odrasla je u gradu Corpus Christi na obiteljskom ranču uz tri sestre – Elizabeth Judinu, Emily Jeanette i Esmeraldu Josephinu, a nakon što je diplomirala kineziologiju proslavila se ulogom preljubnice Gabrielle Solis u hit seriji "Očajne kućanice". Na vrhuncu slave zarađivala je 400 tisuća dolara po epizodi i bila jedna od najbolje plaćenih televizijskih zvijezda, ali na privatnom planu nizala je ljubavne neuspjehe. Njezin prvi brak s glumcem Tylerom Christopherom, kojeg je upoznala na setu serije "General Hospital" potrajao je samo dvije godine, a od osam godina mlađeg košarkaša Tonyja Parkera razvela se nakon tri godine kad je napokon shvatila da je njen suprug serijski preljubnik.

image

Sinčić je uživao u igri na maminom mobitelu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jose je najdivniji suprug i otac kojeg sam mogla zamisliti", napisala je Longoria u objavi kojom je suprugu čestitala 55. rođendan, a otkako je postala majka u sve ugovore koje potpisuje s filmskim studijima, te televizijskim i modnim kućama, traži klauzulu koja joj dozvoljava da je sin prati na snimanjima.

U mnogim intervjuima otkrila je koliko uživa u majčinstvu, te da najviše roditeljskih savjeta dobiva od svoje najbolje prijateljice, dizajnerice Victorije Beckham. "Kod Victorije me najviše fascinira što je neprestano prisutna u životima svoje djece, a posebno njezina kreativnost u organizaciji njihovih međusobno toliko različitih aktivnosti", rekla je Longoria.

"Uvijek je dostupna, a nije joj teško sjesti u zrakoplov samo da bismo se vidjele. Na neki način je doživljavam kao stariju sestru koja za mene uvijek ima pregršt dobrih savjeta - i privatnih i profesionalnih", kaže glumica koja je krsna kuma Victorijine kćeri Harper Beckham, a na svim revijama svoje prijateljice ima počasno mjesto u prvom redu.

Linker
26. travanj 2024 14:26