Ljubav na daljinu

Novi it par: Poznato lice Nove TV ljubi našu uspješnu manekenku s inozemnom karijerom

Splitski novinar Hrvoje Krolo i Senjanka Valentina Đurić, koja se može pohvaliti suradnjom s najvećim svjetskim dizajnerskim imena, u vezi su od siječnja ove godine. O tome kako su se zaljubili, kakvi su im zajednički planovi te o izazovima veze na daljinu, prvi put govore za Gloria.hr

Na nedavnom splitskom vjenčanju dnevne urednice IN Magazina Svjetlane Matić, uz sretne mladence, najviše pozornosti privukli su Hrvoje Krolo i Valentina Đurić. Poznati novinar Nove TV i jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki novi su par na našoj javnoj sceni, a svadba Kroline kolegice Svjetlane, na kojoj su skupa pozirali za naš portal, bilo im je prvo medijsko predstavljanje.

Hrvoje i lijepa Valentina zajedno su od siječnja ove godine, a njihova ljubavna priča klasična je moderna romansa.

image

Kako Valentina od 2020. živi i radi u Istanbulu vezu održavaju i video pozivima koji znaju trajati po 8 sati. .

Privatni album

"Poznajemo se već godinu dana, a upoznala nas je zajednička prijateljica. No, prvo smo bili prijatelji, zbog udaljenosti. Pratili smo se na Instagramu i tako je malo pomalo ona prva iskra između nas prerasla u nešto više", smije se Hrvoje, koji priznaje da ga je njegova djevojka očarala na prvu.

image

Valentina i Hrvoje u vezi su od siječnja.

Privatni album

I Valentina tvrdi da je odmah pala na šarm splitskog novinara zbog kojeg je u zadnjih pet mjeseci nekoliko puta bila u Splitu. Kao par prvi su se put u javnosti pojavili na velikom splitskom koncertu Petra Graše u ožujku. Od tada su se još nekoliko puta vidjeli u Hrvojevom rodnom gradu, a na zadnjem romantičnom "dejtu" u Hrvatskoj bili su prošli vikend.

image

Rođena Senjanka Valentina već je nekoliko puta bila kod Hrvoja u Splitu.

Valentina od 2020. živi i radi u Istanbulu, u kojem nakon manekenske karijere gradi i filmsku.

"Zadnje dvije godine zapravo sam na relaciji Istanbul - Milano budući da mi je tamo agencija. U Tursku sam također došla zbog modelinga, no u međuvremenu sam dobila ponudu da se okušam i kao glumica. Naime, upravo čekam početak snimanja akcijske drame "Aferez" u kojoj igram jednu od tri glavne uloge. Riječ je o međunarodnom projektu, a uz tursku produkciju, još su uključene njemačka i američka. Prvi kadrovi snimaju se u lipnju i ako sve bude išlo po planu premijera bi trebala biti u studenom ove godine ", otkrila nam je Valentina, koja je kao manekenka i model radila za najveće svjetske modne kuće i kreatore.

Atraktivna brineta u modnim je vodama od 13 godine, a nosila je revije za kuće Dolce&Gabbana, Philipp Pleine, Alexander McQueen, Fendi, Christian Dior,.. te je čak četiri puta je krasila stranice Voguea.

"Iako sam se rano počela baviti modom, nisam zapostavila školovanje. Imam diplomu Ekonomskog fakulteta, uz to što sam završila i glazbenu školu. Iza mene je jako puno revija i kampanja te mi je teško izdvojiti samo neke. Jedna od izazovnijih bila mi je revija za Dolce&Gabbana u Portofino, kad su u publici sjedili pripadnici plemstva iz cijeloga svijeta. A definitivno sam najponosnija na angažmane za Vogue za koji sam prvi put snimala 2010. u Milanu. Puno sam radila i za druge modne magazine kao što je talijanski Vanity Fair, Marie Claire...", ispričala je za nas Valentina, koja je lani bila zaštitno lice i njoj omiljenog domaćeg brenda ELFS.

Novi "in" par na našem javnom nebu povjerio nam je i kako se nosi s izazovima veze na daljinu.

"Mislim da u današnje vrijeme nema veza na daljinu, postoji samo povjerenje. Doduše, neke dane znamo na video pozivu provesti i po 8 sati. No, kako oboje radimo javni posao, super se razumijemo i između nas uvijek postoji doza obzirnosti. Sve se svede na povjerenje", iskren je splitski novinar, koji Valentinu još nije posjetio u Istanbulu.

No, nada se da će ovoga ljeta imati prilike za to.

"Trenutno nam je jedini plan da budemo zajedno. Valentina će imati podulju pauzu u kolovozu, kad sam i ja na godišnjem odmoru tako da ćemo u tom periodu sigurno biti skupa. No gdje točno, još ne znamo. Zahvaljujući manekenskoj karijeri, Valentina je obišla cijeli svijet pa svaki slobodan trenutak koristi da dođe u Hrvatsku. Osobno ne bih imao ništa protiv da se preselim kod nje u Istanbul. Svi oko mene znaju da sam strastveni kuhar, a Turska je poznata po začinima", znakovito nam je za kraj dobacio poznati Splićanin.

Čitajte i: POZNATI TV NOVINAR IMA KOD KUĆE PRAVO BOGATSTVO: VLASNIK JE 200 KUHARICA SA SVIH STRANA SVIJETA

Linker
15. travanj 2024 10:38