Rihanna sa sinčićem

 INSTAGRAM
UPOZNAJTE BEBICU

Njena sreća je potpuna! Rihanna pokazala sinčića Riota Rosea: "Sad smo prava obitelj"

Pop kraljica s Barbadosa i američki reper obavili su prvo obiteljsko snimanje sa sinovima koje je ekskluzivno objavio američki časopis People.

Pop kraljica s Barbadosa i američki reper obavili su prvo obiteljsko snimanje sa sinovima koje je ekskluzivno objavio američki časopis People.

Upoznajte Riota Rosea, tako glasi egida obiteljskog editorijala kojim je 35-godišnja pop zvijezda s Barbadosa Rihanna, svijetu predstavila mlađeg sinčića rođenog u kolovozu ove godine. Snimanje su odradili u kućnoj atmosferi, pa tako bebica na prvoj fotografiji koju ekskluzivno donosi američki magazin People leži na leđima na šarenoj prostirci i uživa u pažnji ponosnih roditelja koji je ponosno gledaju, dok na drugim fotografijama četveročlana obitelj pozira ispred kuće dok tata, 34-godišnji američki reper A$AP Rocky u naručju drži starijeg, 16-mjesečnog sinčića RZA-u, odjvevnog u traperice i kožnu jaknu, a Rihanna u jastuku za novorođenčad nosi Riota Rosea, čiju je glavicu od vjetra zaštitila bijelom pamučnom kapicom.

Rihanna i A$AP Rocky gotovo su mjesec dana tajili da su drugi postali roditelji, a toliko je trebalo i da saznamo ime njihovog drugog sina. "Rihanna uživa u ulozi majke, trenutačno joj ništa nije važnije od roditeljstva. I sretnija je nego ikad", izjavio je obiteljski prijatelj za People.

Maleni Riot Rose na svijet je došao 1. kolovoza u rodilištu bolnice Cedar Sinai u Los Angelesu, a A$AP Rocky vrlo je angažiran u ulozi oca pa kupa sinove i mijenja im pelene, te je uvijek pri ruci Rihanni kad god ona od njega zatreba pomoć.

Rihanna je lani u razgovoru za Vogue otkrila detalje svoga odnosa s reperom ASAP-om Rockyjem i izjavila da je ga je godinama doživljavala isključivo kao prijatelja. "Kada mi je netko u prijatelj, niti ne pomišljam da bi mi mogao biti nešto više od toga", priznala je. Tada se prisjetila i njihovog zajedničkog nastupa 2012. godine na dodjeli nagrada MTV VMA, kada ju je A$AP Rocky usred pjesme uhvatio za stražnjicu.

"Uhvatio me za stražnjicu na pozornici, ali to nije bio dio dogovorene izvedbe", prisjetila se za Vogue te dodala kako je njezin tim bio bijesan zbog tog poteza, no ona je odlučila da se neće žaliti.

"Moj menadžer je rekao da mi se on sigurno jako sviđa jer ja baš nikada ne popuštam kod ovakvih stvari", prisjetila se i otkrila kako su stvari između njih ​postale ozbiljni 2020. godine. Tada su istim autobusom putovali od Los Angelesa do New Yorka i imali su dovoljno vremena da se zapravo upoznaju. "On je u to vrijeme postao moja obitelj", rekla je, a otkrila je i kako je izgledao trenutak u kojem je ASAP upoznao njezinu majku.

"Iako je moju mamu doista teško impresionirati, njega je odmah zagrlila. Ona jako dobro čita ljude, neke dečke s kojima sam izlazila ni danas ne želi pogledati, a A$AP Rocky ju je šarmirao u tren oka", izjavila je Rihanna.

image

Koliko uživa u ulozi majke pokazuje i njena kampanja za Savage x Fenty

GLORIA EDIT/SAVAGE X FENTY INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 09:46