Maja Lena Lopatny i partner Karlo Šeparović

 MARKO TODOROV/CROPIX
Ekskluzivno

Neizmjerna sreća u obitelji: Maja Lena Lopatny na svijet je donijela svoje prvo dijete

Magistrica novinarstva u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila je djevojčicu. Prema informacijama kojima raspolažemo kći glumice Mije Begović (61) i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, osjeća se dobro i jedva čeka doći kući sa svojom novorođenom kćeri.

Magistrica novinarstva u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila je djevojčicu. Prema informacijama kojima raspolažemo kći glumice Mije Begović (61) i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, osjeća se dobro i jedva čeka doći kući sa svojom novorođenom kćeri.

Pet mjeseci nakon što je u intervjuu za Gloriju potvrdila da je trudna, Maja Lena Lopatny na svijet je donijela svoje prvo dijete. Kako ekskluzivno doznaje Gloria, 32-godišnja magistrica novinarstva u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela djevojčicu. Prema informacijama kojima raspolažemo kći glumice Mije Begović (61) i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, osjeća se dobro i jedva čeka doći kući sa svojom novorođenom kćeri čije je ime otkrila tek članovima obitelji i najužem krugu prijatelja.

Bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, koja proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame. Doktorica Radošević porodila je nedavno Helenu Livaković, suprugu našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića, pjevačicu Maju Šuput, suprugu premijera Andreja Plenkovića - Anu Maslać Plenković, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima često znali nazivati i "VIP ginekologinjom".

image
MARKO TODOROV/CROPIX

Djevojčica, koja je na svijet stigla tek nekoliko dana prije službenog početka ljeta, kruna je dugogodišnje ljubavi Maje Lene i njezinog životnog partnera Karla Šeparovića. "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi. U potpunosti se razotkriva još jedan aspekt koji do sada iskustveno nisam poznavala. Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom", kazala nam je Maja Lena sredinom siječnja i otkrila s kime je najprije podijelila radosnu vijest.

"Čim sam saznala da sam trudna prvo sam nazvala Karla, a odmah nakon i svoju mamu koju sam usrećila sa spoznajom da će postati baka. Bila je presretna i jako se raduje jednom malom biću u našoj obitelji. Imamo osjećaj kao da je nagoviještala da će se to dogoditi. Trenutačno joj društvo pravi naša četveronožna ljubimica, jednogodišnja kavalirka Mila, koja nas je sve šarmirala. Vidjet ćemo kako će ona prihvatiti činjenicu da će pažnja sada biti ipak više usmjerena na bebu, no sigurni smo da će se odlično slagati i da je pred nama jedan uzbudljiv period", otkrila je tada kroz smijeh Maja.

Za sve izazove majčinstva koji su pred njom marljivo se pripremala čitajući literaturu posvećenu roditeljstvu, ali i slušajući savjete svoje majke. "Posljednjih mjeseci dosta razgovaramo o njezinoj trudnoći i mojim prvim mjesecima te majčinstvu. Puno mi pomaže čuti njezino iskustvo i savjete. Velika mi je podrška i pomoć u ovim trenutcima. Nastoji me ohrabriti pred svim izazovima i strahovima koje majčinstvo nosi s obzirom na neizvjesnost vremena u kojem živimo i budućnosti u kojoj će dijete odrastati", istaknula je Maja Lena koja svoj privatan život nastoji što je više moguće čuvati podalje od medija pa se tako o njezinom partneru u javnosti ne zna gotovo ništa. "Mogu samo reći da je Karlo čovjek kojeg je odabralo moje srce i da je on moja najveća podrška i oslonac, uz obitelj i prijatelje", znakovito ga je opisala Maja.

Njihova mala obitelj sada joj je u fokusu, a zbog majčinstva "na čekanju" je i doktorat iz turizma. "Sad je na maloj pauzi. Koliko će trebati vremena da ga napišem i sve završim, ovisi najviše o meni samoj, ali čim beba malo naraste u planu mi je završiti i tu etapu školovanja", napominje Zagrepčanka kojoj je obrazovanje oduvijek bilo visoko na ljestvici prioriteta, no sada joj je najvažnije ipak provesti kvalitetno vrijeme s obitelji.

image
MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
16. lipanj 2024 09:10