Sofia Richie

 GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Sretna vijest!

Rodila je Sofia Richie Grainge, slavna manekenka uz dirljivu fotografiju otkrila i ime kćeri

Dolaskom svog prvog djeteta na svijet 25-godišnja kći glazbene legende Lionela Richieja i dizajnerice Diane Alexander pohvalila se na Instagramu.

Dolaskom svog prvog djeteta na svijet 25-godišnja kći glazbene legende Lionela Richieja i dizajnerice Diane Alexander pohvalila se na Instagramu.

Sofia Richie Grainge postala je majka! Nakon slatkog iščekivanja iz obitelji slavne manekenke i influencerice stižu najljepše vijesti. Dolaskom svog prvog djeteta na svijet 25-godišnja kći glazbene legende Lionela Richieja i dizajnerice Diane Alexander pohvalila se na svom Instagramu otkrivši ime djevojčice koju je dobila u braku sa suprugom Elliotom Graingeom, kao i datum kada je stigla na svijet.

"Eloise Samantha Grainge. 20. svibanj 2024. Najbolji dan mog života", napisala je tek kratko, ali znakovito ponosna majka uz prvu obiteljsku fotografiju.

Sofia je bila zaštitno lice brendova kao što su David Yurman i Prada, a da će postati majka otkrila je krajem siječnja 2025. godine. "Za trudnoću sam saznala vrlo rano, u četvrtom tjednu trudnoće. Bila sam na putu u Milano, na reviji modne kuće Prada i osjećala sam se užasno, ali sam sve pripisivala jet lagu", rekla je tada za Vogue. Po povratku u Los Angeles odlučila je napraviti test jer se spremala za koncert Eda Sheerana, a kako joj je mjesečnica kasnila nekoliko dana odlučila je provjeriti je li trudna.

"Elliot se već naviknuo da svako malo radim test, pa nije pridavao mnogo pozornosti kada sam mu rekla da ću provjeriti jesam li trudna. Uzela sam jedan od onih najjeftinijih testova i na njemu se pojavila jedva vidljiva crtica, ali toliko sam već bila navikla na negativne testove da sam je odmah primijetila", prepričala je manekenka i priznala kako je supruga poslala da kupi još tri testa kako bi bili sigurni u rezultat. Nakon što su svi testovi bili pozitivni Sofia i njezin partner zaplakali su od sreće, ali ubrzo se susreli i sa svim izazovima koje nosi blaženo stanje.

image

Sofia Richie Grainge sa suprugom Elliotom

GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Trudnoća je pomalo zastrašujuća i treba ti sigurnost. Nisam znala da ima toliko važnih trenutaka i toliko testova koje treba napraviti. Najvažnije mi je bilo da u tom periodu zaštitimo svoje psihičko zdravlje, ali i nas kao par", istaknula je Sofia i otkrila da su se i ona i partner iznenadili kada su saznali da im stiže djevojčica. "Moj je san oduvijek bio imati kćer, a i Elliot je oduševljen što čekamo curicu jer je cijeli život odrastao sa sestrama", rekla je Richie koja se u intervjuu dotakla i odgoja.

"Želim odgojiti pametnu i dragu osobu. Najvažnije vrijednosti su pristojnost i dobrota, one iste kojima su i mene učili od najranijih dana. Želim biti najbolja prijateljica i voditi to dijete kroz život. Uzbuđena sam što ću nekoga voditi za ruku kroz život i imati doživotnog prijatelja. Želim zaštititi svoje dijete, ali ne previše, želim naći ravnotežu kako ne bih pretjerala. Želim biti uključena, ali ne previše. Želim da moje dijete bude dijete, neću ga objavljivati na Instagramu. Želim da samo odabere što želi u životu i ako ona želi biti privatna osoba želim da može to odabrati, a ako želi biti javna osoba neka to sama odluči", zaključila je influencerica koja na Instagramu ima gotovo 11 milijuna pratitelja, dok je na TikToku prati 3,5 milijuna ljudi.

image

Sofia Richie Grainge

GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Za svog odabranika, Elliota Graingea, sina glazbenog mogula i direktora Universal Musica Luciana Graingea, Sofia se udala u travnju 2023. godine u luksuznom hotelu na Azurnoj obali. Blistala je u čak tri prekrasne kreacije modne kuće Chanel, a vjenčanje je okupilo brojna poznata imena poput Cameron Diaz i Paris Hilton. ‘‘Oduvijek sam imala viziju velike haljine u stilu princeze, ali s godinama sam shvatila da ipak želim nešto malo jednostavnije‘‘, komentirala je za magazin Vogue nedugo nakon vjenčanja.

Linker
10. lipanj 2024 02:31