Odzvonilo mu?

Marilyna Mansona razotkrio netko tko ga dobro poznaje: ‘On je loš čovjek, svaka optužba je istinita‘

Iako je kontroverzni glazbenik negirao optužbe da je psihički i fizički zlostavljao čak nekoliko žena, bivši gitarist njegovog benda kazao je da se sam uvjerio koliko je Manson loš prema ženama.

Nakon što ga je bivša zaručnica, glumica Evan Rachel Wood optužila da ju je godinama fizički i psihički zlostavljao, glazbenik Marilyn Manson negirao je sve optužbe. Nakon Evaninog istupa, javile su se još četiri žene koje su pretrpjele Mansonovo zlostavljanje i otkrile da zbog njega pate od PTSP-a, noćnih mora i depresije.

image
Dita Von Teese i Marilyn Manson zajedno su proveli sedam godina, rastali su se 2006.
PROFIMEDIA

Iako je njegova bivša supruga Dita Von Teese rekla da ona nije imala slično iskustvo s glazbenikom dok su bili u braku, bivši gitarist Mansonovog benda i dugogodišnji gitarist Limp Bizkita Wes Borland odlučio ga je pokopati i prikazati onakvim kakvim stvarno jest jer ga on zbilja poznaje.

Čitajte i: Javile se još četiri žrtve: Optužbe glumice kojima upire prstom u Marilyna Mansona bile su utemeljene

image
Wes Borland.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Marilyn Manson… Bio sam u bendu devet mjeseci. Nije sjajan tip. Svaka stvar koju su ljudi rekli o njemu je**no je istinita. Opustite se zbog njegovih optužbi prema ženama, ali sve loše stvari koje je on govorio o njima upravo sada mu se vraćaju. One govore istinu. Žao mi je svih kojima se ovo ne sviđa. Taj tip je nevjerojatno talentiran, ali sj**an je i treba ga staviti na provjeru, mora se otrijezniti i pomiriti se sa svojim demonima. On je je**no loš čovjek", rekao je Borland te nastavio.

"Bio sam tamo kad je bio s Evanom Rachel Wood, bio sam u njegovoj kući, nije bilo cool. To je sve što ću reći o tome. Ako netko te djevojke napada i optužuje da su ovo ili ono, je**te se. Oprostite što sam otvorio ovo mračno mjesto, ali taj je tip ‘otkazan’", dodao je.

Čitajte i: Javio se i glazbenik: Marilyn Manson nazvao optužbe izvrtanjem stvarnosti, jedna žena mu lajkala

Wood je 2018. svjedočila pred Kongresom i detaljno opisala zlostavljanje koje je doživjela, no nije javno otkrila ime svog zlostavljača. Ipak, sada je odlučila da više neće šutjeti.

image
Evan Rachel Wood istupila je u javnost sa šokantnim optužbama protiv bivšeg zaručnika.
PROFIMEDIA

"Ime mog zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznatiji kao Marilyn Manson. Počeo me 'pripremati' kad sam bila tinejdžerica i strašno zlostavljao godinama. Manipulirao je sa mnom i prao mi mozak kako bi me natjerao da se ponašam podčinjeno. Ovdje sam kako bih razotkrila opasnog muškarca i brojne industrije koje ga podržavaju, dok ne uništi tuđe živote. Stojim uz brojne žene koje više ne žele šutjeti", objavila je glumica na Instagramu.

Čitajte i: Dita von Teese progovorila o optužbama za Mansona: 'Ovo je moja jedina izjava po tom pitanju'

U međuvremenu se o ovoj kontroverznoj temi javila i glazbenica Phoebe Bridgers, otkrivši da je također imala loše iskustvo s Mansonom.

image
Phoebe Bridgers.
PROFIMEDIA

"Bila sam njegov veliki fan pa sam jednom s prijateljima otišla k njemu kad sam bila tinejdžerica. Pokazao mi je sobu u kući koju zove 'soba za silovanje'. Ima užasan smisao za humor. Od tog trenutka mi više nije bio drag. Podržavam sve žene koje su istupile protiv njega", kazala je Bridgers, dodavši da su svi znali kako se Manson ponaša - i diskografska kuća, uprava i cijeli bend, ali "da se sad prave kako su šokirani".

Linker
17. travanj 2024 14:31