Brooklyn Beckham s obitelji svoje supruge Nicola Peltz ljetuje na Azurnoj obali

 AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
TAKO SE TO RADI

Kavalir u bijelim čarapama i natikačama: Suprugu nosi, a puncu i punici je - čvrst oslonac

Brooklyn Beckham, sin Davida i Victorije Beckham, blistavi je primjer savršenog odgoja i uvijek je spreman pomoći drugima.

Mogu si priuštiti sve, luksuzne jahte, elitna ljetovališta i najskuplje provode, ali niti najimućniji među nama nisu pošteđeni nevolja i nedaća. A tada nikakav novac ne može spasiti stvar, nego samo reakcija od srca u pravom trenutku. To su na vlastitoj koži osjetili Nicola Peltz Beckham i njezini roditelji Nelson i Claudia Heffner Peltz, koji su u društvu Brooklyna Beckhama poželjeli malo prošetati Azurnom obalom i opustiti se u Clubu 33 u Saint Tropezu.

Zbog toga su se na jahti na kojoj zajednički ljetuju odjenuli u prikladnu odjeću, ukrcali se u motorne čamce i zaputili prema obali. Iskrcavanje ipak nije proteklo u savršenom redu, jer su valovi zaljuljali čamac, pa su Brooklynovi punac i punica izgubili ravnotežu i zamalo završili u - moru. To se, srećom, nije dogodilo i zbog toga jer im je na usluzi bio zet koji im je u ključnom trenutku pružio ruku, a punca je s leđa i pridržao kad je počeo padati.

image

Suprugu je ponio u naručju da joj pijesak ne uđe u cipele

MCC/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA

Da o takvom kavaliru za svoju kćer majka može samo sanjati, a Brooklyn Beckham je pokazao i na plaži, kad je u naručju prenio suprugu do asfalta, kako joj pijesak ne bi ušao u cipele. Kako je znao kamo su se zaputili, Brooklyn Beckham je odabrao prikladnu obuću i odjeću. Na noge je nataknuo crvene natikače, a da izbjegne probleme s pijeskom dojam je pojačao bijelim čarapama, koje je skinuo, istresao i spremio u džep kad se našao na sigurnom.

Koliko obožava svoju svojtu i kompletnu supruginu obitelj najstariji sin Victorije i Davida Beckhama pokazao je nedavno kad je u čast Nicoline bake napravio tetovažu stiliziranog zeca. "Srce mi se upravo rastopilo. Posvetio je tetovažu mojoj bakici. Zove se zeko. Brooklyne, toliko te volim!", napisala je Nicole u objavi na instagramu predstavljajući posljednji ukras u nizu na tijelu svog supruga. Svoju ljubav prema Nicole, njezinim roditeljima, svojem puncu i punici, Brooklyn Beckham nimalo ne skriva, pa je svojedobno izjavio, kako suprugu ne želim vidjeti uzrujanu nikad.

image

Prihvatio je punca Nelsona koji je izgubio ravnotežu kad mu se zaljuljalo tlo pod nogama

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Držim joj leđa sto posto, baš kao i ona meni, sve važne odluke donosimo zajednički", izjavio je Brooklyn Beckham koji je zbog takvog zaštitničkog stava prema supruzi i njezinoj obitelji lani zamalo zaratio sa svojim roditeljima. Nicole je tada u intevjuu Graziji prvi put progovorila o svadbi, medenom mjesecu i pripremama za vjenčanje s Brooklynom Beckhamom, na kojem - na čuđenje mnogih - nije odjenula kreaciju svoje snahe, modne dizajnerice Victorije Beckham, premda se toga dana presvlačila čak tri puta.

image

Punici Claudiji Heffner Peltz dao je ruku

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Tada je, doduše, objasnila da nije namjeravala povrijediti ičije osjećaje o čemu se počelo spekulirati čim se saznalo da na svom vjenčanju nije nosila haljinu s potpisom Brooklynove majke, a mnogi su primijetili da se Beckhamovi nisu pridružili mladencima niti na jahti s kojom su se zaputili na medeni mjesec u Italiju, za razliku od mladenkinih roditelja, te njezine braće. Tada su trebali mjeseci da se strasti smire, a javno pomirenje dogodilo se na na pariškom Tjednu mode na predstavljanju kolekcije Victorije Beckham. Kako god, David i Victoria Beckham kao roditelji su obavili odličan posao, jer je njihov sin pravi kavalir i dokazuje to u svakoj prilici, čak i u natikačama i bijelim čarapama.

Linker
22. travanj 2024 13:02