David i Victoria Beckham

 NEILSON BARNARD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Kakvo iznenađenje

David i Victoria Beckham njezin 50. rođendan slavili u gastronomskoj meki na Azurnoj obali

Čuveni restoran La Colombe d‘Or u srednjovjekovnom gradiću Saint-Paul de Venceu omiljeno je odredište svjetskih celebrityja.

Čuveni restoran La Colombe d‘Or u srednjovjekovnom gradiću Saint-Paul de Venceu omiljeno je odredište svjetskih celebrityja.

Svi smo znali da je David Beckham majstor iznenađenja, a sad smo napokon doznali kako je legendarni nogometaš, 48-godišnjak počastio suprugu Victoriju Beckham za njezin 50. rođendan koji je proslavila 17. travnja.

Kad su se tog dana ukrcali u svoj privatni zrakoplov Victoria Beckham nije imala pojma da je njegovo odredište francuska Azurna obala. Na aerodromu u Nici dočekala ih je limuzina s vozačem koja je supružnike odvezla u čuveni restoran La Colombe d‘Or (Zlatna golubica) u pitoresknom srednjovjekovnom gradiću Saint-Paul de Venceu, smještenom na brdašcu na padinama maritimskih Alpa, koji je tridesetak kilometara udaljen od Cannesa.

image

Pogled na srednjevjekovni grad St Paul de Vence

JAMES FRASER/SHUTTERSTOCK JAMES FRASER/SHUTTERSTOCK

Još šezdesetih godina prošlog stoljeća postao je omiljeno mjesto slavnih gostiju, pa su tako u njemu objedovali slavni umjetnici Pablo Picasso, Jacques Prévert, Yves Montand i mnogi drugi, a posljednjih desetljeća postao je meka svjetskih celebrityja, pogotovo za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu.

image

U Zlatnoj golubici traži se mjesto više

INSTAGRAM/LACOLOMBEDOR.FR

U Saint-Paul de Venceu ladanjske kuće posjeduju legendarni glumci Johnny Depp i Joan Collins, a Zlatna golubica je gastronomska meka slavnih i u svakom slučaju jedan od najdražih restorana Victorije Beckham. Kako je modna dizajnerica što se izbora i pripreme hrane vrlo osjetljiva, obično objeduje uvijek na mjestima čiji chefovi poznaju njezin ukus i prehrambene navike.

image

Restoran je gastronomska meka celebrityja

FRED BERGEIJK/ALAMY/PROFIMEDIA

Meni Zlatne golubice osmislio je proslavljeni chef Paul Roux, a Victoria Beckham je uz čašu crnog vina uživala u pogledu na Mediteran, te za glavno jelo odabrala prženo povrće i filet bijele ribe. Inače, u restoranu se fino jede za otprilike dvjesto eura po osobi.

image

Proljetne delicije: prženo povrće sa šparogama

INSTAGRAM/LACOLOMBEDOR.FR

Nakon privatne večere sa suprugom Victoria Beckham je slavlje okruglog rođendana nastavila u Engleskoj, na večeri s roditeljima Tonyjem i Jackie, a ovog vikenda feštat će u društvu prijatelja na privatnoj zabavi u londonskom klubu, gdje će među čestitarima biti kolegice Mel B i Emma Bunton, glumica Eva Longoria, chef Gordon Ramsay i mnogi drugi.

image

Jela s tartufima stalno su na meniju

INSTAGRAM/LACOLOMBEDOR.FR

Svoju rođendansku čestitku supruzi David Beckham je objavio na Instagramu uz evergreen Bee Geesa "More Than A Woman". "Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Možeš biti ponosna na svoja postignuća, na sve što si ostvarila i izgradila: od Posh Spajsice do poslovne žene i supruge kapetana engleske nogometne reprezentacije... No, tvoje najveće postignuće su naša djeca, koju vodiš, učiš i bezgranično voliš... I mi svi tebe volimo više nego što se riječima može opisati, uživaj u svom specijalnom danu", napisao je David Beckham.

image

Victoria i David Bekcham

INSTAGRAM/DAVIDBECKHAM
Linker
25. travanj 2024 23:55