Jasmin Stavros

 JURE MISKOVIC/CROPIX
POZIV IZ VINOGRADSKE

Jasmin Stavros: ‘Još je gore nego što sam mislilo, liječnici sumnjaju i na rak želuca‘

Popularni glazbenik i kralj fešti ne gubi nadu u čudesno ozdravljenje, a podršku na tom putu daju mu i najbliži prijatelji poput Mladena Grdovića.

Popularni glazbenik i kralj fešti ne gubi nadu u čudesno ozdravljenje, a podršku na tom putu daju mu i najbliži prijatelji poput Mladena Grdovića.

Nakon potvrde vijesti da mu je dijagnosticiran karcinom kostiju nakon što je zbog jezivih bolova završio na bolničkom liječenju, popularni pjevač i kralj fešti Jasmin Stavros ponovno se javio iz bolnice i rekao da je situacija možda još gora nego što se mislilo. "Sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene", izjavio je Jasmin Stavros u emisiji In Magazin Nove TV. Prethodno je za Gloriju otkrio da je već započeo s terapijom te da su mu zračenja vrlo bolna jer za to vrijeme mora nepomično ležati, a najradije bi vrištao od bolova.

U karlovačkoj Općoj bolnici je završio zbog čira na dvanaestercu, nakon čega je dobio sepsu, a kad je napokon otpušten na kućnu njegu nije mogao izdržati od bolova, pa je odmah sutradan primljen u Klinički bolnički centar Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici u Zagrebu.

image

Jasmin Stavros u akciji 2006.

JAKOV PRKIĆ/CROPIX

"Treba proći pet, šest dana pretraga i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo sad se osjećam kao da ću se oporaviti, a doktori, sestre i svi koji rade ovdje si stvarno daju maksimalno truda. A meni je stalno krunica u ruci i molim se po cijele dane. Optimist sam i vjerujem da će dragi Bog to sve posložiti", ispričao je pjevač kojem podršku daju članovi obitelji, prijatelji, kolege glazbenici, te brojni obožavatelji njegovog rada.

image

Mladen Grdović i Jasmin Stavros na Splitskom festivalu zabavne glazbe 2011.

SAŠA BURIĆ/CROPIX

"Moje srce se raspalo u tisuću komadića kada sam čuo vijesti o Stavrosu. Rasplakao sam se kao kišna godina, jer od iste je bolesti prije dvije godine preminuo moj brat Paolo. A Staki mi je isto poput brata. Ako je Paolo bio moja desna ruka, onda je i Staki moja ruka, moj prijatelj, moj drugi brat. Rekao sam mu da mora ostati jak u glavi, jer je Paolo nakon što su mu rekli da ima rak, dvanaest godina je poživio nakon toga. Ako je mogao on, onda ćeš i ti, rekao sam mu. I to ne dvanaest, nego još najmanje duplo toliko", izjavio je Mladen Grdović za Jutarnji list.

image

Tri mušketira: Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Vjerujem u našeg Stakija, čvrst je on, pobijedit će! Nas dvojica znamo se četrdeset i dvije godine, od vremena kada je Staki kao jedan od najboljih bubnjara svirao u grupi More. Bio je on i u Americi, gdje je završio najbolju svjetsku privatnu jazz akademiju Stanley Spector u New Yorku. Kao jedan od najboljih studenata i pravo najbolji student iz Europe dobio je 1982. zelenu kartu za boravak u Americi. Ali se vratio kući zbog žene i dvoje djece, takav je Staki, prava ljudina", zaključio je Grdović, koji je sa Stavrosom i Zlatkom Pejakovićem nastupao pod imenom Tri mušketira.

image

Jasmin Stavros

DARKO TOMAS/CROPIX CROPIX
Linker
29. travanj 2024 01:12