VEDRAN PETEH/CROPIX
ekskluzivno u novoj gloriji!

Ispovijest Natalije Price: ‘Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana...‘

Zagrebačka stomatologinja Natalija Prica, bliska suradnica pokojnog gradonačelnika, govori o svom odnosu s Milanom Bandićem i medijskom linču kojem je izložena nakon njegove smrti, što je njene roditelje koštalo zdravlja, no ona je u tom teškom periodu uspjela položiti specijalistički ispit - i pronaći ljubav.

Zagrebačka stomatologinja Natalija Prica, bliska suradnica pokojnog gradonačelnika, govori o svom odnosu s Milanom Bandićem i medijskom linču kojem je izložena nakon njegove smrti, što je njene roditelje koštalo zdravlja, no ona je u tom teškom periodu uspjela položiti specijalistički ispit - i pronaći ljubav.

Točno deset godina prošlo je otkako je Natalija Prica postala javnosti poznata. Pobijedila je 2011. godine na izboru za Miss Universe Hrvatske, a zahvaljujući toj tituli iste je godine upoznala i tadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića. Pet godina kasnije od Bandića je dobila sudbinski poziv - pozvao ju je da se priključi njegovoj stranci i osnuje Forum mladih.

Započeo je tada za Nataliju najturbulentniji životni period. Kulminacija svega stigla je kao pravi šok kada je 28. veljače ove godine preminuo tadašnji gradonačelnik. O svemu je, kaže nam, saznala putem medija. Vijesti su putovale jako brzo.

image
Milana Bandića Natalija Prica upoznala je kada je osvojila titulu Miss Universe Hrvatske.
NENAD DUGI/CROPIX

U velikoj ispovijesti koju je ekskluzivno dala za magazin Gloria, Natalija nam otkriva da je proteklih mjeseci o njoj objavljen niz neistina. Od svega je, kaže, zaštitu našla u obitelji.

Tijekom pet godina, koliko je trajala njezina suradnja s Bandićem, Pricu su mediji nazivali njegovom najbližom suradnicom. Ona i danas vjeruje da je tome donekle 'kriva' i njezina titula ljepote. "Pretpostavljam da je medijski najatraktivnije pisati o bivšoj misici. Jer misica jednom, misica zauvijek! Rijetko bi tko napisao da sam diplomirala stomatologiju, da specijaliziram ortodonciju, da radim doktorat ili što sam sve već u životu postigla. Najlakše je napisati da sam bivša misica, koja nosi skupe torbe. A još sam i plavuša! Snimani su trenuci kad bismo se našli jedno pokraj drugog, a uvijek nas je bilo barem petero, šestero uz gradonačelnika. No, to ne bi bilo zanimljivo, to ne bila 'vijest', ne bi bilo klikova i komentara na internetu", jasna je ova mlada ortodontica, trenutno zaposlena u Stomatološkoj poliklinici.

image
Voljeni roditelji bili su uz nju bespogovorno, no stres zbog svega što je njihova Natalija prošla, uzeo je danak pa su oboje oboljeli od kroničnih bolesti.
Privatni album

Akademska karijera i podrška obitelji izvukli su je tijekom najtežeg perioda

Milan Bandić volio je, kaže, svoj posao, a od politike ni sama nije odustala. I dalje je predsjednica mladih, no zasad ne zna gdje će je politički put odvesti. Posvećena je akademskoj karijeri koja ju je, uz obitelj, izvukla i tijekom najtežeg perioda, koji je uslijedio tijekom prvih mjesec dana od Bandićevog odlaska. 'Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana bilo je više nego turbulentno, no moja je obitelj bila uz mene. No, koliko god su bili čvrsti za mene, pogotovo mama, nisu izdržali toliku količinu stresa - tata je dobio visoki tlak, a majka dijabetes'.

Zbog svega je donijela odluku da angažira odvjetnika, sve kako bi se zaštitila od neistina kojima je, kaže, bila izložena. Obitelj se i u najtežem periodu pokazala kao najveći stup, pa ne čudi što Natalija i sama želi postati majka. Velika joj je to želja, a mogla bi se i ostvariti jer je ponovno zaljubljena. "Sretno sam zaljubljena", otkrila nam je kratko i dodala da je njezin voljeni bio apsolutno zgrožen svime što je prošla proteklih mjeseci. Patnja njezinih voljenih upravo je ono što je na kraju svega - najviše boli.

Ekskluzivnu ispovijest Natalije Price u cijelosti možete pročitati u novom broju magazina Gloria!

image
Gloria produkcija
Linker
26. travanj 2024 06:13