LJUBAVNE IGRICE

Bivši par demantirao da su ponovno zajedno, strastveni poljupci nisu značili ništa

Kanadski glazbenik Shawn Mendes prošlog je vikenda uhvaćen kako se strastveno ljubi s pjevačicom Camillom Cabelo na glazbenom festivalu Coachella, ali bivši par demantira da su ponovno skupa.

Svi su se pitali što je iduće nakon što su 24-godišnji kanadski glazbenik Shawn Mendes i njegova bivša, dvije godine starija kubansko-američka pjevačica i glumica Camila Cabello uhvaćeni kako se strastveno ljube na glazbenom festivalu Coachella.

Nastupe svojih omiljenih izvođača pratili su svatko sa svojim društvom iz publike, sve dok nisu - slučajno ili ne - naletjeli jedan na drugog i bacili se u zagrljaj. No, njihovi strastveni poljupci, koji su za mnoge bili potvrda njihovog novog početka, njima čini se ne znače mnogo. Par je, naime, demantirao da su ponovno zajedno, pa su ih mnogi proglasili majstorima ljubavnih igrica.

Shawna Mendesa se tako i dalje povezuje s njegovom osobnom 51-godišnjom liječnicom dr. Jocelyne Mirandom, a Camila Cabello je službeno slobodna nakon nedavnog prekida s biznismenom Austinom Kevitchem, suosnivačem aplikacije za dejtanje Lox Club te izvršnim direktorom istoimene tvrtke.

image

Shawn Mendes i Camila Cabello na glazbenom festivalu iHeartRadio‘s Music u Las Vegasu 2015.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Shawn Mendes i Camila Cabelo upoznali su se 2014., kada je ona bila članica grupe Fifth Harmony, a on je te godine potpisao diskografski ugovor s izdavačkom kućom Island Records i nakon pobjede u glazbenom showu Ryan Seacrest "Best Cover Song" počeo osvajati top liste. Vezu su započeli u srpnju 2019., nakon snimanja zajedničkog spota za njezinu pjesmu "Señorita" i postali nerazdvojni. No, u studenom 2021., nakon godinu i pol veze, objavili su vijest o prekidu i šokirali fanove koji su ih smatrali - savršenim parom.

image

Camila Cabello i Shawn Mendes na dodjeli glazbenih nagrada u Los Angelesu 2019.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 03:59