Angelina Jolie

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
ŽENSKO DRUŽENJE

Angelina Jolie snimljena u prvom izlasku s 15-godišnjom kćeri nakon što se ona javno odrekla oca

Američka glumica s Vivienne Jolie uživala je na premijeri mjuzikla u Los Angelesu.

Američka glumica s Vivienne Jolie uživala je na premijeri mjuzikla u Los Angelesu.

Jedna od najvećih holivudskih zvijezda Angelina Jolie 4. lipnja slavi 49. rođendan i ovih je dana potpuno posvećena postprodukciji svoje filmske ratne drame "Without Blood", koju potpisuje kao redateljica, scenaristica i koproducentica. Kad će se film sa Salmom Hayek, Demianom Bichirom, Juanom Minjuinom u glavnim ulogama, te njezinim sinovima Maddoxom Chivanom i Paxom Thienom u sporednim ulogama pojaviti u kinima još se ne zna, ali će njegova svjetska premijera sigurno biti na nekom od svjetskih festivala. Nastao je prema romanu "Bez krvi" proslavljenog talijanskog književnika Alessandra Baricca, a riječ je o prvo velikom autorskom projektu Angeline Jolie za koji je smogla vremena, snage i koncentracije nakon dramatičnog razvoda i mučne brakorazvodne parnice od bivšeg supruga Brada Pitta.

Opseg i količina privatnih obaveza kao samohranoj majci znatno joj se povećao, jer je na svojim plećima morala iznijeti odgoj šestero djece - 22-godišnjeg Maddoxa Chivana, 19-godišnje Zahare Marley, 18-godišnje Shiloh Nouvel, 20-godišnjeg Paxa Thiena, te 15-godišnjih blizanaca Knoxa Leona i Vivienne Marcheline.

image

Angelina Jolie prezimena bivšeg supruga se odrekla nakon što je 2016. zatražila razvod

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Usprkos tome Angelina Jolie se dobro drži i čini se da apsolutno uživa u roditeljskoj ulozi, premda njezina djeca prolaze kroz razne faze adolescentskih pobuna na svom putu odrastanja. Osim toga često ih se može vidjeti zajedno u shoppingu, na svečanim premijerama u Los Angelesu, te na maminim snimanjima, a Angelina Jolie ovih je dana 15-godišnju kći Vivienne izvela na premijeru mjuzikla "Reefer Madness: The Musical" u kazalištu The Whitley u Los Angelesu.

Izlazak u ženskom društvu mamine kolegice Kristen Bell objema im je godio, pa su Angelina i Vivienne bile dobro raspoložene dok su pozirale fotoreporterima na ulazu u dvoranu, a bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što se i njezina najmlađa kći odrekla očevog prezimena.

image

Dobar provod u ženskom društvu: Angelina i Vivienne Jolie s glumicom Kristen Bell

MONICA SCHIPPER GETTY IMAGES VIA AFP

U kazališnom programu za mjuzikl "The Outsiders" u kojem nastupa biološka kći poznatog para Vivienne Jolie je potpisana samo s majčinim prezimenom, dok je očevo prezime Pitt - izbacila. Zasad nije poznato je li se djevojčica i službeno odrekla prezimena svoga oca zbog čega bi morala promijeniti sve svoje osobne dokumente, ali je taj njezin potez sigurno zabolio Brada Pitta, čija je Vivienne - ljubimica.

Vivienne je, čini se, za taj potez nadahnula odluka starije sestre, 19-godišnje Zahara koja se u studenom 2023. očevog prezimena javno. Tada je na proslavi na Sveučilištu Spelman u Atlanti pred okupljenim studentima, profesorima i roditeljima jasno i glasno izgovorila da je njezino ime Zahara Marley Jolie.

image

Angelina Jolie kći je izvela na premijeru mjuzikla "Reefer Madness: The Musical" u kazalištu The Whitley u Los Angelesu

MONICA SCHIPPER GETTY IMAGES VIA AFP

Kako je poznato, Brad Pitt je bio jako pogođen činjenicom što su sinovi Maddox i Pax godinama odbijali svaki kontakt s njim, a situacija se u međuvremenu nije nimalo popravila. Dapače, za njega se i pogoršala, jer su se kćeri solidarizirale s braćom koji ga smatraju "užasnom osobom vrijednom prezira".

Linker
28. rujan 2024 16:58