Angelina Jolie

 SHUTTERSTOCK
TOKSIČNE IGRICE

Angelina Jolie prvi put u javnosti nakon optužbi da manipulira djecom protiv Brada Pitta

Slavna glumica u Italiji nastavlja snimanje biografske filmske drame "Maria" o životu operne dive Marije Callas.

Slavna glumica u Italiji nastavlja snimanje biografske filmske drame "Maria" o životu operne dive Marije Callas.

Kako stara poslovica kaže: "Kolo sreće se okreće, a vrč ide na vodu dok se na razbije". Proslavljena holivudska glumica, 49-godišnja Angelina Jolie na vlastitoj je koži osjetila istinitost tih narodnih mudrosti, jer se posljednjih dana našla na udaru dijela javnosti. Naime, pojavile su se informacije kako Angelina igra toksične igrice i manipulira djecom, koje je prema nekim izvorima, okrenula protiv njihovog oca, svog bivšeg supruga Brada Pitta. Kapi koje su prelile čašu bile su izjave njihove kćeri Zahare, koja se na primanju u studentsko sestrinstvo koledža Spelman u Atlanti javno odrekla očevog prezimena, te sina Paxa koji je oca u objavi na svom profilu na Instagramu, zatvorenom za javnost, titulirao "ser**** svjetske klase". Premda objava datira iz 2020. sad je izvučena iz zaborava, šokirala javnost.

image

Angelina Jolie ovih dana je Italiji na snimanju filma ‘Maria‘

VINCENZO ALOISI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Brad i njegov najuži tim ne žele se uvući u Angelinine igrice i manipulacije djecom i zato ni na koji način ne žele komentirati oba događaja. No, apsolutno je sigurno da se Bradu nije lako nositi s podmetanjima i indoktrinacijom bivše supruge i nema načina da se od toga obrani, osim strpljenjem i nadom da će vrijeme učiniti svoje. Pogotovo zato što je, bez obzira na greške kakve svi roditelji čine, dao sve od sebe da svojim sinovima i kćerima bude dobar otac. No, već godinama nema pristup djeci i s njima ne može izgraditi prisan odnos kakav bi želio", ispričao je izvor blizak Bradu Pittu.

rezultati su, sedam godina od razlaza s bivšom suprugom, za njega porazni. O njemu se šuškalo kao o zlostavljaču njihove majke, koja i njih nastoji zaštititi od navodnog očevog bijesa, a oni više ne žele imati ništa s njim. S druge strane sad su se prvi put u javnosti pojavili komentari koji drže Bradovu stranu i žale djecu koja odrastaju bez kontakta s ocem zbog čega će, kako kažu, kad-tad zažaliti. Jer djeca rastu, postaju zrelija i iskusnija, postavljaju si pitanja i preko noći redefiniraju vlastite stavove koji su se do jučer čvrstima i nepromjenjiva.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Maddoxom i Zaharom
u Los Angelesu 2014.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Kako god, Angelina Jolie trenutačno u Milanu u Italiji nastavlja snimati biografsku filmsku dramu "Maria" o posljednjim danima operne dive Marije Callas, čiji je redatelj Pablo Larrěn. I ne komentira situaciju s djecom i bivšim suprugom Bradom Pittom.

image

Angelina Jolie potpuno se transformirala za ulogu operne dive Marije Callas

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 07:29