Antonija Blaće

 MARKO MISCEVIC CROPIX
PUTOVANJE ŽIVOTA

Aktivni odmor Antonije Blaće: "Sto tisuća koraka u 60 sati, padamo s nogu, ali ne damo se..."

Popularna televizijska voditeljica sa suprugom Hrvojem Brlečićem otputovala je u New York gdje su oduševili ljudi, znamenitosti i restorani.

Popularna televizijska voditeljica sa suprugom Hrvojem Brlečićem otputovala je u New York gdje su oduševili ljudi, znamenitosti i restorani.

Ako je aktivni odmor najbolji način odmora, onda je popularna televizijska voditeljica Antonija Blaće na pravom putu da se itekako dobro - odmori. U svega 60 sati svog boravka sa suprugom Hrvojem Brlečićem, bivšim vaterpolistom, u New Yorku napravila je sto tisuća koraka, a svoj doživljaj američke metropole podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama koji joj čestitaju na upornosti i neumornosti.

"U dva i pol dana prošli smo skoro 100000 koraka. Padamo s nogu, ali ne damo se, hodamo jer tako se tu zivi. Vajbamo. A zašto slika nemam previše, pogotovo ne dobrih jer svaku okinemo samo u nekom letu. Pa ne ispadnem dobro ni ja ni New York pa bi se trebalo namjestit, a to mi malo bude gubitak vremena. Ali probat ćuuuuuu... Sad sam već ušla u ritam pa će bit lakše. Ljubim vas sve", napisala je Antonija Blaće uz fotografije njujorških znamenitosti, parkova, restorna i muzeja koje je obišla. Njujorška zelena oaza na Manhattanu oduševila ju je svojim zelenilom, a Antnija Blaće Central park je nazvala savršeno uređenim plućima grada s brojnim šetačima, vježbačima, joggerima, trkačima, psima, koncertima.

Pohvalila se i da je s Hrvojem probala najfiniji pastrami sendvič na svijetu u restoranu Katz Deli, koji je otvoren davne 1888. "Stvarno je wow, inače u tom restoranu se snimala ona kultna scena iz filma "Kad je Harry sreo Sally". Baš ekstra i vrlo njujorški, doživljaj za pamćenje", napisala je Antonija Blaće koja je sa suprugom posjetila i Metropolitan Museum, gdje se održava najvažniji modni događaj na svijetu MET Gala.

"Da smo tu prepoznat ćete po Van Goghovom autoportretu. Pokušala sam snimiti neku cool fotku na stepenicama ispred Meta, kao evo tu je Met gala, ali stvarno nije išlo... Pogledali smo između ostalog izložbu o Karlu Lagerfeldu, ali fotke nikad neće biti kao doživljaj uzivo, stavit ću to odvojeno. Po ovom muzeju općenito možete dva dana samo u njemu hodati", kaže Antonija Blaće. Šarmirao ju je i njujorški metro, iako na prvi pogled djeluje - dotrajalo. "Meni je to nekako šarmantno i ajmo radije reći - vintage. Grad je fenomenalno povezan, a ako mene pitate - za malo odmora najbolje se provozati podzemnom željeznicom, a doživljaja ne nedostaje: em ljudi, em stanice pune plakata, murala, poezije, glazbenika..., kako gdje naletite", napisala je voditeljica, koja je naviknuta na napore.

image

Antonija Blaće

MARKO MISCEVIC CROPIX

U Zagrebu joj radni dan počinje u šest ujutro jakom kavom i treningom, a poslovne obaveze zaokupljaju je do navečer kad se vraća domu svom u središtu grada. Prije tri i pol godine je sa suprugom nakon dugogodišnjeg podstanarstva kupila stan u kojem svoj kutak ima i njihov ovčar Čarli, koji je ravnopravan član obitelji već šest godina.

"Imali smo sreće s kupnjom stana, bio je to zadnji trenutak kad su se nekretnine u Zagrebu prodavale po "normalnim" cijenama. Bilo nam je bitno da se možemo odmah useliti, da ne moramo uređivati i u međuvremenu još plaćati najamninu, a ovaj stan je bio u odličnom stanju. Kuhinja nam je ostala od bivšeg vlasnika, a prvih nekoliko mjeseci spavali smo na madracu u dnevnom boravku. Imam fotografije - Hrvoje, ja i pas, stvari oko nas, sve prazno, nije još bilo kauča. Malo po malo smo uređivali, birali namještaj malo po njegovom, a malo više po mojem ukusu", ispričala je Antonija ekskluzivno za Gloriju.

image

Hrvoje Brlečić i Antonija Blaće

SAšA BURIć/CROPIX

"Stan ima 75 četvornih metara, što je idealna veličina za nas dvoje i psa. Ne znam što bih s više prostora, s obzirom na to da ionako živimo u ovih 30 kvadrata središnjeg dijela stana. Imam i malu radnu sobu, koja zapravo malo po malo postaje ostava jer kad dođem sa snimanja, prvo sve vreće i stvari ubacim tamo. Kad god je trebam koristiti, prvo moram sve raskrčiti! Kauč u dnevnoj sobi moja je zona za opuštanje, kao i kuhinja jer obožavam kuhati", rekla je voditeljica.

Linker
28. travanj 2024 04:24