Rebel Wilson zabranjen je ulazak u Disneyland

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Nenadani obrat

Umjesto planiranog vjenčanja u Disneylandu, glumici zabranjen ulazak

Glumica je snimila selfie na zabranjenom mjestu, tajnoj kupaonici, pa joj je uprava parka uskratila dolazak na mjesec dana.

Glumica je snimila selfie na zabranjenom mjestu, tajnoj kupaonici, pa joj je uprava parka uskratila dolazak na mjesec dana.

Poslije nedavne prosidbe dizajnerice Ramone Agrume u Disneylandu, australskoj glumici Rebel Wilson zabranjen je ulazak u taj zabavni park u trajanju od mjesec dana. Začuđujuć obrat dogodio se zbog selfija snimljenog u tajnoj kupaonici u Disneylandu, što je zabranjeno. Postoje mjesta koja se ondje ne smiju snimati, a kupaonica koja nije namijenjena baš svim posjetiteljima, nalazi se na tom popisu. Komičarki nije pomogla ni činjenica da joj je izvršni direktor Disneyja, Bob Iger, pomogao organizirati prosidbu i dao joj zeleno svjetlo da bajkovitu fotografiju velikog trenutka, s Disneyjevim dvorcem u pozadini, objavi na društvenim mrežama.

"Morala sam dobiti posebno dopuštenje da ukrasim taj poseban prostor i ubacim violinista, bilo je stvarno romantično", pojasnila je. Nedugo poslije značajnog poteza, uslijedio je šok. Gostujući u televizijskoj emisiji "The Daily Show", voditelju Jonu Stewartu ispričala je što joj se dogodilo.

"Dobila sam službenu zabranu pristupa Disneylandu na 30 dana jer sam se fotografirala u tajnoj kupaonici unutar parka, što je ondje ilegalno", rekla je. No, uprava joj je "smilovala" i prepustila joj da sama odabere kada će zabrana stupiti na snagu. Odlučila je da će kazna stupiti na snagu u lipnju ove godine, prenosi Daily Mail.

Prije incidenta sa selfijem, komičarka je imala otkačenu ideju o tome da se sa zaručnicom, s kojom je u studenom prošle godine, uz pomoć surogat majke, dobila kćer Royce Lillian, vjenča u tom zabavnom parku. Sada bi se sve moglo promijeniti jer bi stroga pravila o snimanju unutar parka mogla biti prekršena zbog vjenčanja. Tko zna kakva bi ju kazna mogla zadesiti u tom slučaju: doživotna zabrana ulaska u park?

Linker
17. svibanj 2024 20:17