Lady Gaga s Taylorom Kinneyjem 2016., na dodjeli Oscara

 JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK
Sretna vijest

Tajno vjenčanje bivšeg zaručnika Lady Gage: Američki glumac sreću pronašao s 15 godina mlađom manekenkom

Taylor Kinney, glumac najpoznatiji po ulozi vatrogasca u seriji "Chicago u plamenu" tajno je oženio Ashley Cruger u koju se zaljubio nakon što ga je slavna pjevačica ostavila zbog drugog.

Taylor Kinney, glumac najpoznatiji po ulozi vatrogasca u seriji "Chicago u plamenu" tajno je oženio Ashley Cruger u koju se zaljubio nakon što ga je slavna pjevačica ostavila zbog drugog.

Bivši zaručnik pop dive i glumice Lady Gaga, više nije slobodan. Zgodan vatrogasac iz serije „Chicago u plamenu”, 42-godišnji Taylor Kinney, oženio je manekenku Ashley Cruger potkraj travnja ove godine no američki mediji za vjenčanje su doznali tek ovog tjedna. Da se odlučio za brak potvrđeno je magazinu People, ali ništa više od detalja nisu otkrivali. Vjenčanje održano 30. travnja ove godine, na ‘maloj, privatnoj ceremoniji u Chicagu‘. Vezu su potvrdili u travnju 2022. godine, kad su se pojavili na humanitarnom događaju u Utahu, ali i ne pojavljuju se često zajedno u javnosti, iako rado podijele zajedničke fotografije na svojim društvenim mrežama.

image

Američki glumac s novom ljubavi,
Taylor Kinney, 2022. godine

ISOPIX/SHUTTERSTOCK

Lady Gaga nije komentirala vjenčanje svog bivšeg premda su prije desetak godina bili ludo zaljubljeni: veza s Taylorom i danas je najduža u njenom životu. Kliknuli su 2011. na snimanju njezinog glazbenog spota "You and I": tumačio je ulogu njezinog dečka, što joj je, nedugo nakon što je spot objavljen, postao i u stvarnom životu. Bili su skupa pet godina, a naočiti glumac zaprosio ju je 2015. dijamantnim prstenom od deset karata, u obliku srca. Impresivan simbol ljubavi stajao je oko 500.000 dolara, no pjevačica je godinu dana kasnije odustala od udaje. Potvrda prekida zaruka, došla je u srpnju 2016. godine.

image

Lady Gaga i Taylor Kinney na Oscarima 2016. godine

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Taylor i ja oduvijek smo vjerovali da smo srodne duše. Kao i svi parovi, i mi imamo uspone i padove. Oboje smo ambiciozni umjetnici, a između nas ispriječili su se komplicirani rasporedi. Nadamo se da ćemo pronaći put kako bismo nastavili ljubav koju smo uvijek dijelili," objavila je pop zvijezda na Instagramu.

Naposljetku se nisu pomirili iako su se fanovi nadali sretnom epilogu. Glumica je nedugo poslije raskida s jednim od najatraktivnijih vatrogasaca iz popularne serije NBC-ja, počela izlaziti sa svojim agentom Christianom Carinom. Koliko mu znači, Gagi je pokazao tetovirajući njeno lice na lijevoj ruci. Brzo nakon potvrde nove veze 2017., uslijedile su zaruke koje je pop diva raskinula u veljači 2019. godine. Danas je, pak, u sretnoj vezi s Michaelom Polanskyjem, harvardskim diplomantom (studirao je matematiku i fiziku) te izvršnim direktorom Zaklade Parker s kojim je krajem 2019. proslavila Novu godinu u Las Vegasu.

Da su postali par, vidjelo se početkom 2020. kad su se poljubili u Miamiju, piše Daily Mail. S obzirom na to da su ih uočili fotografi, dobitnica trinaest Grammyja na Instagramu je podijelila romantičnu fotografiju s novim dečkom kako ga grli dok mu sjedi u krilu, na jahti, i tako potvrdila nagađanja. No i ta veza je bila burna: prekinuli su u ožujku 2023., ali su ipak izgladili prijepore i nastavili vezu iste godine. Od tada su sretni zajedno.

Linker
31. svibanj 2024 15:06