Nekad sretan par.

 JENNIFER GRAYLOCK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
šetačica psa otkrila

Udomljavanje zlatnog retrivera označilo je kraj braka slavnog glumačkog para

Urnebesan osvrt šetačice psa i njeno upoznavanje s Jasonom Sudeikisom objavljen je u američkom blogu koji prati živote slavnih.

Urnebesan osvrt šetačice psa i njeno upoznavanje s Jasonom Sudeikisom objavljen je u američkom blogu koji prati živote slavnih.

Poslije dadilje koja je otkrila kako je izgledao trenutak kad je Jason Sudeikis doznao da ga supruga vara, na red za prepričavanje pikanterija iz njegovog braka s Olivijom Wilde došla je i bivša šetačica njihovog psa Gordona. Oglasila se šaljivim tekstom na Gawkeru, blogu na kojem se prepričavaju kojekakve zgode o zvijezdama u zabavljačkoj industriji ili o onima koji to žele postati. Šetačica psa nije među aspirantima za slavu, samo je iskoristila priliku da nasmije sudionike rasprave o tome što je, kada i zašto krenulo u nekad sretnom braku jer je imala priliku nešto doznati iz prve ruke.

"Mislila sam da će mi njihova dadilja dovesti psa, ali se pojavio Jason Sudeikis. Dopratio je Gordona na upoznavanje i našu prvu šetnju u jesen 2020. Nikad nisam vidjela holivudskog glumca uživo, ali sam sretala muškarce poput njega, nazivam ih dobrice u tie-dye košuljama. Naravno, odmah sam osjetila neopisivo uzbuđenje i sreću što sam, eto, sretnica koja ga je upoznala",. započela je.

Psa je opisala kao "blesavog, glupog i krupnog zlatnog retrivera" koji je jedva stao u svoju oprsnicu. Ali ipak, to nije bio bilo kakav pas već ljubimac slavnog para, Gordon Sudeikis-Wilde.

image

Gordon s vlasnicima dok su bili sretni.

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Bio je anđeo. Ima energiju velikog psa i razigrano srce šteneta. Dobro odgojen i dobar hodač, držao je korak sa mnom, nikada me nije vukao ili zastajkivao. Sretno je kaskao pored mene kad sam bila umorna i pratio moj korak kad sam htjela trčati".

Šetala je Gordona svaki drugi dan mjesecima, opisujući ih kao "najsretnija jutra tijekom najdepresivnijeg dijela svog života". I onda se, napisala je duhovita Njujorčanka, sve raspalo.

Paralelno s njezinim sretnim šetnjama, u slavnom braku odvijala se drama. Da nešto ne štima, doznala je kad su joj se Olivia i Jason nenadano zahvalili na trudu, a retriver je, navodno, ekspresno udomljen.

"Mojim sretnim jutrima s Gordonom došao je ružan kraj. Otišao je iz mog života i ja iz njegovog", napisala je.

Kasnije je povezala što se dogodilo i kako je postala "svjedok" u toj priči. Njezin urnebesan osvrt na sretne dane s Gordonom dok je slavni par u isto vrijeme lomio tešku odluku o rastavi, a kasnije i razvodu, prenijeli su gotovo američki mediji, ali i britanski Daily Mail. Lajkali su ga i Britanci.

Linker
14. svibanj 2024 06:06