ljubavni trokut

Planirali su vjenčanje, a kad ga je ostavila legao joj je pred auto i snimao je po kući

Bivša dadilja progovorila je o turbulentnom razlazu glumice i redateljice Olivije Wilde i komičara Jasona Sudeikisa.

Ako je vjerovati pričama bivše dadilje koja se brinula za njihovu djecu, osmogodišnjeg sina Otisa i petogodišnju kćerku Daisy, prekid holivudskog para Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa mogao bi poslužiti za filmski scenarij. Jer nema čega tu sve nije bilo, ispričala je zasad neimenovana dadilja u ekskluzivnom razgovoru za britanski tabloid Daily Mail, a svoje je tvrdnje potkrijepila porukama koje je 2020. dobivala od slavnog para.

Vezi američke glumice, redateljice, producentice i najseksi vegetarijanke na svijetu, te američkog komičara nakon devet godina i dvoje djece očito je bio došao kraj, jer se Olivia Wilde ludo zaljubila u deset godina mlađeg engleskog pjevača i glumca Harryja Stylesa.

image

Dani obiteljske sreće: Olivia Wilde i Jason Sudeikis s djecom Daisy i Otisom na košarkaškoj utakmici 2020.

JOHN PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

Upoznali su se na pripremama za njezin redateljski debi, distopijsku ljubavnu priču Don‘t Worry Darling (Ne brini draga), koja je početkom jeseni stigla u kina. Bilo je to očito turbulentno razdoblje pomiješanih emocija u njezinom životu, jer je dadilja izjavila kako joj je poslodavka još u listopadu 2020. spominjala svoje vjenčanje sa Sudeikisom, a djeveruša im je prema njezinim riječima trebala biti tada trogodišnja kći. No, sve se promijenilo početkom studenog, kad se zbog zaraze članova ekipe koronavirusom Wilde vratila kući i objavila da prekida sa Sudeikisom.

image

Olivia Wilde na godišnjoj gala svečanosti Američke filmske akadmije ‘Museum of Motion Pictures Gala‘ u Los Angelesu prošlog vikenda

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Komičar taj privatni šok nikako nije mogao prihvatiti, pa je u plačući unezvijereno hodao po kući i kao mantru ponavljao istu rečenicu: "Ona nas je ostavila, ona nas je ostavila...".

Idući vikend ponovno je provela kod kuće, a prilikom odlaska na posao svom je novom dragom pripremila salatu sa svojim specijalnim dressingom, što je bila kap koja je Sudeikisu prelila čašu.

Budući da nije pronašao drugi način da je uvjeri da ostane s njim i djecom ispružio se koliko je dug i širok ispod njezinog auta, pa nije mogla krenuti, a da ga ne pregazi. Prije toga ju je pratio i snimao po kući, a ona je vikala da prestane, jer ga se boji.

"Ako me se bojiš, zašto ostavljaš svoju djecu sa mnom? Je li to normalno? Salatu s našim omiljenim dressingom sada nosiš drugome", ponavljao je.

image

Ekipa filma ‘Ne brini draga‘ u Veneciji: Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine i Olivia Wilde

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Kad mu nikakvi drugi argumenti nisu preostali, legao je pod automobil kako bi zakasnila na dogovor s Harryjem Stylesom. Iduća dva mjeseca bila su kaotična, Sudeikis se prema dadiljinim riječima počeo opijati, a Olivia Wilde je postala povremena gošća u vlastitoj kući. Osim toga Sudeikis je postao paranoičan i počeo je dadilju optuživati da Oliviji Wilde javlja sve što se događa u kući, pa se dadilja zbog svega u siječnju sa svojim poslodavcima pokušala dogovorno razići.

U tome nije uspjela, pa je iz kuće preko noći izbačena bez otpremnine i prava prijave na burzu, jer su Sudeikis i Wilde tvrdili da je sama dala otkaz te da nije otpuštena. Osveta im je stigla servirana hladna, u obliku intervjua za najveći britanski tabloid, što je bivši par ponovno ujedinilo - barem nakratko.

image

Jason Sudeikis je jedan od najomiljenijih američkih komičara

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Olivia Wilde i Jason Sudeikis zajednički, naime, tvrde da niti jedna jedina riječ iz tog intervjua nije istinita te da je riječ o vrhuncu kampanje kojom bivša dadilja njihove djece pokušava ušićariti nešto za sebe.

"Kao roditeljima nam je nevjerojatno da smo takvu osobu zaposlili da bude dadilja naše djece. Njezine javne optužbe su lažne i zlonamjerne. Osim nas, ona maltretira i naše bliske osobe, prijatelje i kolege, što također smatramo krajnje neprihvatljivim ponašanjem. Nadamo se da će nakon svega ostaviti našu obitelj i našu djecu na miru, a mi ćemo se fokusirati na njihov odgoj i zaštitu", napisali su u zajedničkoj izjavi.

Linker
23. travanj 2024 04:32