BRIAN PRAHL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
U ulozi Simbe

Krenula tatinim stopama: North West debitirala u mjuziklu "Kralj lavova" i doživjela ovacije cijelog stadiona

Kći Kim Kardashian i Kanye Westa nedavno je objavila debitantski album, a sada je krenula i glumačke vode, a iza svega stoji njezin slavni i prilično kontroverzni otac koji od kćeri planira napraviti glazbenu zvijezdu.

Kći Kim Kardashian i Kanye Westa nedavno je objavila debitantski album, a sada je krenula i glumačke vode, a iza svega stoji njezin slavni i prilično kontroverzni otac koji od kćeri planira napraviti glazbenu zvijezdu.

Nije tajna da je malena North West zaluđena glazbom i plesom. Time se hvalila njezina ultrapopularna mama Kim Kardashian, no nema sumnje da taj talent može zahvaliti svom tati, kontroverznom glazbeniku i modnom dizajneru Kanyeu Westu. A sada je njezin talent izašao iz okvira obiteljskih zabava i 10-godišnjakinja je debitirala kao glumica i pjevačica u koncertnom stadionu Hollywood Bowl u slavnom mjuziklu ‘‘Kralj lavova‘‘ povodom tridesete godišnjice premijere istoimenog animiranog filma. North West u ulozi malog lavića Simbe doživjela je stajaće ovacije nakon izvedbe pjesme ‘I Just Can‘t Wait to Be King‘, a iz publike ju je bodrio ponosni tata, baka Kris Jenner kao i njezina teta Kourtney Kardashian sa suprugom Travisom Barkerom. Kanye naravno nije bio niti blizu obitelji Kardashian koja je snimala mobitelom nastup unuke i nećakinje dok je mama Kim Kardashian kćeri bila podrška iz backstagea.

image

North West maestralno je odigrala ulogu Simbe

BRIAN PRAHL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Da će North West nastupiti u mjuziklu najavljeno je tek prije dvadesetak dana kada je objavljen plakat koji je najavio dvije izvedbe ‘‘Lion Kinga‘‘. Nije poznato je li djevojčica prošla audiciju, no čini se da se sasvim dobro snašla na velikoj pozornici uz glumački ansambl pred petnaestak tisuća ljudi.

Njezin glumački debi uslijedio je nakon što je u ožujku najavila svoj prvi album Elementary School Dropout, kao svojevrsna posveta na tatin glazbeni debi čiji se prvi studijski album iz 2004. zvao The College Dropout. To je i razlog zašto se malenu North posljednjih mjeseci često viđalo s tatom unatoč tome što Kanye s njezinom mamom Kim Kardashian ima ozbiljno narušene odnose, pogotovo one koji se tiču odgoja djece.

image

North je bliska i sa tatinom novom ženom Biancom Censori

STFN, SPOT

No očito se tata želi North uzeti pod svoje i brinuti o njezinoj glazbenoj karijeri pa je tako malena pjevala i na njegovoj pjesmi ‘Talking/Once Again‘ s albuma Vultures 1 koji je izašao početkom godine, njegovog suradničkog albuma s Ty Dolla $ignom. A kako je pjesma odmah završila na 30. mjestu Billboard Hot 100 ljestvici, tako je North postala jedna od najmlađih izvođača koji su se ikada našli na toj ljestvici.

Linker
16. lipanj 2024 02:39