MARKO TODOROV CROPIX
"Ljubav i više"

Franka Batelić podijelila preslatke obiteljske trenutke s Ćorlukom i djecom, ljeto su maksimalno iskoristili za uživanje

Pjevačica je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila fotografije koje su joj obilježile ovo ljeto, a pritom je pokazala kako je pomno birala odjevne kombinacije.

Pjevačica je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila fotografije koje su joj obilježile ovo ljeto, a pritom je pokazala kako je pomno birala odjevne kombinacije.

Jedan od omiljenih parova domaće scene - pjevačica Franka Batelić i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka iskoristili su tople ljetne dane za uživanje, a ona je na profilu na Instagramu objavila preslatke obiteljske fotografije s odmora.

Na njima je pokazala i nekoliko svojih omiljenih modnih komada koje je nosila ljetos, poput bijele haljine s prorezom s prednje strane i žutu za izlaske, plavi komplet košulje i kratkih hlača, kao i lepršavu bijelu s plavim detaljima u kojoj je prošetala do plaže. "Ovdje i ondje. Predivan srpanj pun ljubavi i života", napisala je uz objavu.

"Predivna", "Prekrasan par", "Ljubav i više od toga" komentirali su njezini pratitelji.

Pjevačica i poduzetnica je nedavno pokazala omiljene ljetne favorite u kojima izgleda sjajno. Gotovo svi njezini lookovi predstavljaju aktualne modne trendove koji se ove sezone nalaze na samom vrhu, a mi smo izdvojili naše favorite. Na toj su se listi našli jednodijelni kupaći kostim u retro stilu brenda Alexandra Miro i Dior marama koje je dodatno upotpunila stylish bijelom košuljom, također jednim od velikih ljetnih trendova.

Naime, i svilene marame ove su sezone apsolutni must have, a Franka se odlučila za onaj s upečatljivim uzorkom i, dakako, prepoznatljivim logom francuskog brenda. Nosila je Ganni maksi haljinu od popelina, a od nezaobilaznih detalja slamnati šešir, sunčane naočala s okvirima u boji te torbu od rafije.

Linker
08. rujan 2024 09:04