BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
VRIJEME ZA ODMOR

Dok Europu trese nogometna groznica, jedan od najboljih nogometaša uživa na jahti

Norveška nogometna reprezentacija ni ove se godine nije plasirala na Euro 2024., što znači da Erling Haaland propušta to natjecanje i odmara bez ikakve brige na pameti.

Norveška nogometna reprezentacija ni ove se godine nije plasirala na Euro 2024., što znači da Erling Haaland propušta to natjecanje i odmara bez ikakve brige na pameti.

Norveški nogometaš Erling Haaland maksimalno koristi svoj ljetni odmor nakon uspješne sezone i čini se kako nimalo ne žali što propušta Europsko prvenstvo u nogometu nakon što se njegova reprezentacija nije plasirala na natjecanje, a u to se možemo uvjeriti i ako pogledamo njegove najnovije fotografije. Zvijezda Manchester Cityja snimljen je kako uživa sa svojom djevojkom Isabel Haugseng Johansen i prijateljima u Italiji, točnije kod Caprija, koji obilaze megajahtom.

image

Nogometaš je snimljen na luksuznoj megajahti kojom plovi uz Capri

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Isabel, koja se preselila u Veliku Britaniju kada je Erling potpisao za Manchester City, ne odvaja se od svog dragog. Prema pisanju stranih medija upoznali su se još na omladinskoj akademiji u Bryneu, a započeli su vezu dok je on igrao za Borussiju Dortmund. Prije selidbe nije imala naviku pojavljivati se često u javnosti, ali to se promijenilo i često ga bodri s tribina na utakmicama.

image

Erling Haaland i Isabel Haugseng Johansen uživaju na odmoru u Italiji

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U studenom prošle godine postalo jasno da Elring neće sudjelovati na Euru 2024. nakon što se njegova momčad nije kvalificirala na natjecanje, a zanimljivo je da se Norveška zapravo nije pojavila ni na Svjetskom ili Europskom prvenstvu još od Eura 2000. Nekoliko mjeseci prije toga nogometaš se našao na udaru kritika na račun forme, nakon kojih je priznao da ih želi iskoristiti kao poticaj da bude bolji. "Ako je ovo loša sezona, onda ću je prihvatiti. Bila je loša sezona, jasno i jednostavno - jedini put je put prema vrhu. Što više hejtera i kritičara, to bolje", zaključio je.

image

Erling Haaland

JUSTIN TALLIS AFP

Otkako se pridružio britanskom klubu 2022. godine i nastavio impresionirati igrom za Guardiolinu momčad, uzastopno je osvajao zlatne kopačke u engleskoj prvoj ligi.

"Imao sam dvije fantastične godine, a ostale su mi još tri. To je zapravo sve što mogu reći", izjavio je nedavno za norvešku TV2 kada su ga pitali o budućnosti u klubu, a o kojem, čini se, ovih dana ne razmišlja baš puno.

image

Nogometaš i društvo se dobro zabavljaju i čini se da im EURO 2024. nije ni kraj pameti

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
24. lipanj 2024 13:54