MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Pobjeda

David Beckham izvan sebe od sreće: Njegova reakcija na osvojeni Emmy je preslatka

Dokumentarni serijal veliki je Netflixov hit, ali čini se da je unatoč velikoj gledanosti i pozitivnim kritikama, ovaj veliki uspjeh iznenadio bivšeg nogometaša.

Dokumentarni serijal veliki je Netflixov hit, ali čini se da je unatoč velikoj gledanosti i pozitivnim kritikama, ovaj veliki uspjeh iznenadio bivšeg nogometaša.

Uz brojna priznanja koje je slavni bivši nogometaš David Beckham dobio za svoja sportska postignuća, sada je svojoj kolekciji pridružio i Emmy, najprestižniju američku nagradu za TV produkcije. Naime, David i njegova supruga Victoria Beckham osvojili su Emmy u kategoriji dokumentarnih ili publicističkih serija za svoj dokumentarac ‘‘Beckham: What Makes David Run‘‘ emitiran prošle godine na Netflixu.

image

Obitelj Beckham na premijeri dokumentarca prošle jeseni u Londonu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

A slavni nogometaš koji nije bio na dodjeli nagrada, toliko je bio iznenađen i uzbuđen osvajanjem Emmyja da čim je nagrada stigla u njegove ruke, napravio seriju fotografija sa zlatnom statuom u ruci uz komentar: ‘‘Sigurno je stigao u ured. Još uvijek ne mogu vjerovati da smo osvojili EMMY.‘‘

Inače dokumentarac ‘‘Beckham: What Makes David Run‘‘ koji daje intiman uvid u njegovu bogatu karijeru, ali i ljubavnu priču s Victorijom od samih početaka, bio je nominiran u pet kategorija, ali čini se da Beckham nije imao puno vjere u uspjeh pa se nitko od obitelji nije pojavio na dodjeli nagrada. Zato je tamo bio producent dokumentarca Fisher Stevens koji je nagradu i preuzeo i video pozivom nazvao davida da ga obavijesti o trijumfu. Beckham je vidljivo bio u šoku i uz veliki osmijeh samo povikao - Nevjerojatno!

image

Fisher Stevens, producent dokumentarca s nagradom Emmy

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

‘‘Velika je čast mom kreativnom timu i meni da je naš dokumentarac dobio priznanje od strane TV Akademije. Snimanje ove serije bilo je vrlo osobno putovanje, ljubavno pismo nogometu i mojoj obitelji. Victorija i ja bili smo stvarno dirnuti na pozitivne tople i reakcije. Od srca sam zahvalan nevjerojatnom timu na čelu s Fisherom Stevensom i svim onim ljudima iz mog života i karijere koji su sudjelovali u seriji i koji su odigrali tako važnu ulogu u mojoj priči.‘‘, kazao je David Beckham za magazin Hello kada je saznao da je njegov razotkrivajući dokumentarac ‘‘Beckham: What Makes David Run‘‘ nominiran za Emmyja. nema sumnje da će ova nagrada dobiti posebno mjesto u njegovom uredu, a obitelj kreće u lov na još jednu nagradu jer Victoria uskoro počinje snimati dokumentarac o svojoj modnoj karijeri.

Linker
12. rujan 2024 12:03