EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
velika prilika

Cara Delevigne debitirat će na West Endu u kultnom mjuziklu: "Preuzbuđena sam"

Slavna manekenka dobila je priliku života da se okuša na kazališnim daskama i to u vrhunskoj produkciji koja je već osvojila nekoliko uglednih kazališnih nagrada ‘Laurence Olivier‘.

Slavna manekenka dobila je priliku života da se okuša na kazališnim daskama i to u vrhunskoj produkciji koja je već osvojila nekoliko uglednih kazališnih nagrada ‘Laurence Olivier‘.

"Jedva čekam biti dio ove briljantne glumačke postave i produkcije", rekla je Cara Delevingne, manekenka, model i glumica koja će debitirati na kazališnim daskama u mjuziklu ‘‘Cabaret‘‘ na londonskom West Endu. Radi se o mjuziklu koji je režirala Rebecca Frecknall i već nekoliko godina igra na West Endu, a ovo proljeće gostovat će i na Broadwayu, i u kojoj se glavna glumačka postava periodično mijenja. U istom mjuziklu igrao je i Eddie Redmayne, a Cara Delevingne i njezin glumački partner Luke Treadaway, vlasnik nagrade ‘‘Laurence Olivier‘‘, preuzet će uloge od pop zvijezda Jakea Shearsa i Rebecce Lucy, poznatije kao Self Esteem, koji nastupaju od rujna 2023. godine.

Cara Delevingne do sada je glumila u nizu filmova i TV serija, gledali smo ju između ostalog u filmskoj adaptaciji ‘‘Ane Karenjine‘‘ iz 2012., serijama ‘‘Suicide Squad‘‘ i ‘‘Only Murders in the Building‘‘, no ovo će joj biti prva kazališna uloga i to odmah u velikom hitu.

"Nemam riječi kojima bih opisala uzbuđenje što se vraćam kući kako bih debitirala na pozornici u tako kultnoj ulozi. Jedva čekam postati članom Kit Kat Cluba i pridružiti se ovoj izvanrednoj produkciji. Velika je čast što mi je ponuđena uloga Sally Bowles i jedva čekam da počnemo‘‘, kazala je u službenom priopćenju. Mjuzikl će igrati u londonskom kazalištu Playhouse od 11. ožujka 2024. do 1. lipnja 2024.

Linker
19. svibanj 2024 13:18