Kevin i Hayes Costner

 SAMEER AL-DOUMY AFP
Obitelj prije svega

Rijetko ih viđamo zajedno: Kevin Costner pozirao na crvenom tepihu u najdražem društvu

Slavni glumac pojavio se u Cannesu u pratnji svoje djece koju ne viđamo često. Uz njega su pozirali 40-godišnja kći Annie, 37-godišnja Lily, 17-godišnji sin Cayden, 15-godišnji Hayes te 13-godišnja Grace.

Slavni glumac pojavio se u Cannesu u pratnji svoje djece koju ne viđamo često. Uz njega su pozirali 40-godišnja kći Annie, 37-godišnja Lily, 17-godišnji sin Cayden, 15-godišnji Hayes te 13-godišnja Grace.

Na ovogodišnji Filmski festival u Cannesu pristigle su neke od najvećih svjetskih zvijezda, a među njima je bio i legendarni holivudski glumac Kevin Costner. Kevin je crvenim tepihom prošetao u najdražem društvu, pratilo ga je petero od njegovo sedmero djece i to kako bi ga podržalo dok promovira svoj novi film "Horizon: An American Saga". Uz njega je pozirala 40-godišnja kći Annie, 37-godišnja Lily, 17-godišnji sin Cayden, 15-godišnji Hayes te 13-godišnja Grace.

image

Kevin Costner s djecom

CHRISTOPHE SIMON AFP

Kevin je svoje najstarije kćeri dobio u s bivšom suprugom Cindy Silva s kojom je u braku bio od 1978. do 1994. godine, dok je ostale dobio s također bivšom Christine Baumgartner, a s Bridget Rooney ima još dvojicu sinova, 36-godišnjeg Joea i 26-godišnjeg Liama.

Očevim je stopama krenuo njegov najmlađi sin Hayes, koji je debitirao u očevu novom filmu u kojem zapravo glumi mlađu verziju njegova lika, a kojeg dosad nismo imali prilike često vidjeti u javnosti.

image

Kevin i Hayes Costner

VALERY HACHE AFP

Inače, Kevin i Christine krenuli su svatko svojim putem kada je ona podnijela zahtjev za razvod u svibnju 2023. godine nakon 19 godina braka, no uslijedila je borba oko uvjeta rastave i raspodjele imovine koja je završila i na naslovnicama svjetskih medija.

Bivši supružnici upoznali su se 80-ih godina, no prije nego što im se dogodila ljubav, bili su dobri prijatelji. Kevin je u to vrijeme bio u braku sa Cindy, nakon koje je ljubio Bridget. Vezu s Christine započeo je 1999. godine, da bi nakon četiri godine prekinuli, i ponovno se pomirili sve do odluke da je njihovu braku konačno došao kraj.

image

Kevin Costner i bivša supruga Christine Baumgartner na Vanity Fair Partyju 2022. godine

DOUG PETERS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Kevina je jedan od novinara u LAX-u ranije ove godine pitao o Christine i što misli o njezinoj novoj navodnoj vezi s Joshom Connorom, inače njihovim bivšim susjedom. "Ja nemam susjeda", kratko je i jasno odgovorio Kevin.

Strani mediji su ranije prenijeli vijest da je Kevin sumnjao da se nešto događa između Christine i Josha između kojih se razvila bliska veza, a Josh se prije godinu dana razveo od supruge s kojom ima troje djece.

Christine je prvi put viđena sa svojim novim partnerom prošlog ljeta prije nego što je finalizirala razvod s Kevinom, no inzistirala je na tvrdnji da je njihova veza postala romantična relativno nedavno.

Linker
20. lipanj 2024 22:24