Zvončica Vucković Zvona

 PROMO
Hit na tržištu

Predstavljeno novo ‘čudo‘ za pomlađivanje kože, među prvima ga testirala i Zvončica Vucković

Nova linija u asortimanu Afrodita Cosmetics temelji se na trenutačno „najpopularnijoj komponenti” u kozmetičkoj industriji – PEPTIDIMA, a u njegovu učinkovitost među prvima se došla uvjeriti i naša umirovljena manekenka i top model Zvončica Vucković Zvona.

Nova linija u asortimanu Afrodita Cosmetics temelji se na trenutačno „najpopularnijoj komponenti” u kozmetičkoj industriji – PEPTIDIMA, a u njegovu učinkovitost među prvima se došla uvjeriti i naša umirovljena manekenka i top model Zvončica Vucković Zvona.

Kozmetika Afrodita već godinama predvodi trendove kada je riječ o kozmetici i preparatima za njegu što dokazuje i njihova nova linija njege lica 5 PEPTIDE LIFT koja je i službeno predstavljena u Zagrebu. Nova linija u asortimanu Afrodita Cosmetics temelji se na trenutačno „najpopularnijoj komponenti” u kozmetičkoj industriji – PEPTIDIMA, a u njegovu učinkovitost među prvima se došla uvjeriti i naša poznata manekenka i top model Zvončica Vučković Zvona. Svoju modnu karijeru gradila je na brojnim svjetskim modnim pistama, a iako je proteklih godina u mirovini ova Zagrepčanka i dalje plijeni pozornost gdje god da se pojavi.

image

Iako je u mirovini Zvončica Vucković Zvona i dalje rado odlazi na razna događanja gdje se s užitkom prisjeća svojih iskustava s modnih pista i tajnu svoje mladolikosti rado dijeli s mlađim generacijama.

PROMO

Razlog tome zasigurno leži i u vrhunskoj njezi kože i beauty rutini koju Zvona svakodnevno prakticira i u koju često voli ubaciti neke novitete s tržišta. Proizvodi s peptidima su zbog iznimnog potencijala trenutačno najveći trend u kozmetici.

"Djeluju ciljano, na točno određeno mjesto, odnosno proces u koži, s učinkom liftinga, protiv bora, pri posvjetljivanju ili smirivanju kože. Pritom, sasvim točno oponašaju prirodne mehanizme djelovanja kože i ponašaju se kao da su svojstveni koži. Zato ih koža vrlo dobro prihvaća bez obzira na tip ili stanje. Linija 5 PEPTIDE LIFT razvijena je kao odgovor na uvijek aktualno zanimanje korisnica za najučinkovitijim proizvodima za pomlađivanje i korekciju bora i predstavlja peptidno čudo za mladolik izgled", pojasnila je voditeljica razvojnih laboratorija u Kozmetici Afrodita Martina Malekovič, dipl. ing. kemijske tehnologije.

image

Nova linija 5 PEPTIDE LIFT prikladna je za vegane, a namijenjena je korisnicama nakon 30. godine starosti.

PROMO

Glavni aktivni sastojak linije 5 PEPTIDE LIFT kombinacija je pet visokoučinkovitih peptida koji djeluju na glavne molekule u koži, one koje osiguravaju elastičnost, čvrstoću i lifting kože. Proizvodi imaju dvostruki učinak: FACE LIFTING za vidljivo napetiju, podignutu i čvrstu kožu te ANTI AGE utjecaj na kožu koji se odražava manjom dubinom i vidljivošću borica, poboljšanim tonusom i strukturom kože te ojačanom kožnom barijerom. U novoj kolekciji nalaze se četiri proizvoda: lifting serum, hidratantna i hranjiva ultra-lifting krema te krema za područje oko očiju. Sva četiri proizvoda dermatološki su testirana i prikladna za vegane, a namijenjena su korisnicama nakon 30. godine.

Linker
27. travanj 2024 08:40